Liviu Ciubotariu (FC Vaslui), după 2-0 la ACS Poli Timişoara: „I-am spus lui Szabolcs Szekely lucrul acesta, nu ştiu dacă m-a crezut!”

Liviu Ciubotariu a început prin a saluta debutul lui Dan Alexa în cariera de antrenor, subliniind apoi că a studiat în amănunţime jocul lui ACS Poli Timişoara…

„Aş vrea să-i urez mult succes lui Dan Alexa în noua sa postură, era clar că deplasarea aceasta avea o importanţă aparte, pentru că veneam după jocul pierdut acasă cu FC Botoşani, dar ne-am propus să recuperăm punctele pierdute în următoarea etapă, iar echipa a dat dovadă de caracter, s-a mobilizat foarte bine, a reuşit să creeze situaţii bune de a marca, şi vreau să-i felicit pentru că au crezut în rezultat, cu o organizare bună a jocului, am realizat ceea ce ne-am propus”.

„I-am studiat foarte bine pe timişoreni, e clar că o schimbare de antrenor poate aduce un spirit pozitiv, însă nu ştiu dacă în 3-4 zile un nou antrenor poate face minuni şi să pună pe picioare o echipă venită după două înfrângeri. Nu m-au surprins decât când au apelat la mingi lungi pe cei 2 atacanţi puternici, Szekely şi Mansour, din momentul în care a fost introdus, dar se vedea clar, pe timp ce trecea, că nu pot pătrunde prin combinaţii şi pase scurte. Am pregătit, ştiam că vor evolua cu mingi lungi, căci au o echipă masivă, cu gabarit bun, dar am fost pregătit, ştiam ce joacă!”

„Pe Szabolcs l-am avut la Otopeni şi acum mi-a spus înaintea jocului că va marca două goluri, şi i-am răspuns, uite care e situaţia, după jocul ăsta poţi s-o faci dar când întâlneşti o formaţie care în ultimele 5 meciuri a primit un singur gol, unul senzaţional, unei echipe bine organizate, e greu să-i marchezi, dar îi urez multă baftă! I-am spus lucrul acesta, nu ştiu dacă m-a crezut…”

Ciubotariu a mai explicat că „am purtat o discuţie cu jucătorii mei, să ridice capul din pământ, pentru că mergem la Timişoara să recuperăm punctele. Îi felicit pentru atitudine, jocul prestat. E clar, s-a schimbat jocul, nu mai avem aceleaşi trasee, Sânmărtean pasa foarte bine, acum s-a schimbat, jucăm altceva”.

„M-am temut că o schimbare de antrenor poate să aducă lucruri pozitive, mai mult ca sigur jucătorii vor să arate lucruri cât mai frumoase, dar nici Alexa nu putea schimba ceva în 3-4 zile. E un antrenor de viitor, un caracter bun, îi prevăd o carieră frumoasă!”

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 1 = sase

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: