LPS Banatul ratează calificarea în finală: 1-2 cu Liberty

A început marţi cu o victorie, 2-0 cu gazda Astra, a continuat cu o remiză, 2-2 joi cu LPS Iaşi, cedînd la lovituri de departajare, şi a pierdut azi-dimineaţă, 1-2 (1-1) cu CS CF Liberty Oradea, în căderea de cortină peste patrulaterul semifinal-zonal al Campionatului Naţional de juniori B, ratînd astfel calificarea în finala cu trofeul de masă. Dar LPS Banatul Timişoara şi-a risipit de fapt şansele în egalul de alaltăieri cu ieşenii, care au acces în ultimul act al sezonului.

LPS Banatul a încheiat astfel pe locul 2 patrulaterul de la Ploieşti, insuficient însă pentru a pătrunde în finala ediţiei 2012-2013.

Juniorii B timişoreni, antrenaţi de profesorii Claudiu Arba şi Wiliam Harasim, au încheiat turneul cu diverse probleme de efectiv, date de accidentările intervenite pe parcurs, situaţie în care unii componenţi n-au fost utilizaţi, sau doar parţial, ori au fost înlocuiţi pe parcurs.

Astfel, Mărginean, care a acuzat o întindere, n-a mai intrat în calcule, la fel ca şi Mitre, cu probleme la spate. Mai mult, portarul Ristea, care suferea o luxaţie la deget contra ieşenilor, a fost înlocuit cu Ardelean, şi nici Livan, la rîndul său cu probleme, n-a început ca titular, fiind introdus pe parcurs. Iar astăzi s-au mai accidentat şi Brînduş, înlocuit cu Tamer, respectiv Giuricici.

Începutul a fost însă bun, Gaidoş punctînd în minutul 7, cu un vole de la 18 metri, dar bihorenii, fără punct după eşecurile din primele două etape, au egalat în minutul 13. Spre final, cînd mai erau 11 minute, CS CF Liberty a marcat golul victoriei: 2-1.

Însă chiar şi o victorie timişoreană ar fi fost insuficientă, în condiţiile în care LPS Iaşi s-a impus în celălalt joc al dimineţii, cu acelaşi 2-0 cu care treceau marţi timişorenii de gazda CS Astra, ceea ce a condus la o ierarhie finală cu LPS Iaşi acumulînd 8 puncte (3 2 1 0), golaveraj 6-3. LPS Banatul s-a clasat a doua, cu 3 1 1 1 5-4 4 puncte, urmată de Astra Ploieşti, cu 3 puncte (3 1 0 2 5-4 3p) şi CS CF Liberty Oradea (Salonta), cu 3 1 0 2 3-8 3 puncte.

LPS a început azi cu Ardelean – Contescu, Horcea, Banciu, Petri – Răzvan Rus, Giuricici (Mailat), Gaidoş, Alexandru Rus (Chiricescu) – Brînduş (Tamer), Radu (Livan). Pe bancă au rămas Grunţă, la rîndul său cu oarecare probleme, respectiv Herţanu.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la LPS Banatul ratează calificarea în finală: 1-2 cu Liberty

  1. rosu spune:

    lipsa de profesionalism a antrenorilor la meciul cu Lps Iasi !!!

  2. ploiesteanu spune:

    doar atat pot antrenorasii vostri ,pacat de lotul de jucatori pe care il au. Erau favoriti cand au venit la Ploiesti !

  3. tica spune:

    mitre in ce* calcule* sa intre ?????????????????????????????????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 4 = cinci

 


Alte articole legate de acest subiect: