LPS Banatul 2000, unica echipă a Europei Centrale la Mundialito

Antrenamente şi meciuri pe trei fronturi competiţionale, în pregătirea participării la Mundialito, aceasta este ordinea de zi pentru LPS Banatul grupa 2000, care se prezintă pe portalul oficial al competiţiei mondiale de minifotbal pentru copii într-un videoclip produs şi prezentat în premieră de www.sporttim.ro.

Vineri au câştigat la pas etapa judeţeană a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar la minifotbal pentru clasele I-IV, fotoreportaj prezentat pe larg în www.sporttim.ro weekendul trecut. Sâmbătă s-au aliniat în Interliga, trecând cu 4-0 de micuţii alb-violeţi, care şi-au marcat 3 autogoluri, chiar cu 5-0 de FC Paleu Oradea şi remizând 2-2 cu Szolnoki MAV FC, joc în care au punctat Piţigoi şi Ciurescu, din penalty. Iar marţi au debutat pe un al treilea front, pornind la drum în premieră în Campionatul Naţional de juniori E.

Pe terenul sintetic al complexului „Dan Păltinişanu”, grupa de copii născuţi în anul 2000 a LPS Banatul Timişoara, pregătită de profesorul Sorin Badea, şi-a început aşadar lungul drum în campionatele naţionale interne, uvertura fiind un 9-2 (4-0) cu CFR Timişoara, vişinii antrenaţi de Dani Cireşan. Badea, care îşi antrenează elevii în vederea participării, luna viitoare, la The Mundialito Tournament, în Portugalia, i-a aliniat pe Barbu – Prodana, Ţieranu, Bonda, Onişa, Popa, Trip, Piţigoi, iar pe parcursul jocului restul copiilor din lot.

Grupa 2000 va reveni joi pe gazonul artificial din complexul „Dan Păltinişanu”, cu ocazia etapelor următoare, de la ora 13,30 contra poliştilor iar de la 14,30 contra Electricii, într-o serie de campionat ce o reuneşte şi pe CSS Lugoj şi care îşi va derula meciurile marţea şi joia, în săptămânile premergătoare deplasării în 15 aprilie în Peninsula Iberică.

Cu atâtea competiţii în program, grupa 2000 se va împărţi la mijloc de aprilie, şi anume 15 copii fiind convocaţi în lotul pentru Mundialito iar ceilalţi componenţi reprezentând „albastrul” la faza zonală a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar, ce va fi găzduită în judeţul Mehedinţi.

Ei bine, între toate aceste participări şi meciuri, copiii şi antrenorul lor s-au înfăţişat lumii fotbalului juvenil în videoclipul de prezentare al grupei 2000, conţinând secvenţe din antrenamente, din jocuri competiţionale şi cu protagoniştii ce vor reprezenta LPS Banatul Timişoara şi fotbalul românesc la The Mundialito Tournament. De fapt, acest videoclip este prezentat în premieră pe portalul www.sporttim.ro şi pe portalul oficial al competiţiei mondiale de minifotbal copii.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 + = sapte

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: