LPS Banatul, 3-3 (2-2) la FCSB în turul semifinalei Ligii Elitelor U17, după ce Mitrov preia de două ori conducerea

Juniorii B timișoreni de la LPS Banatul nu au pierdut astăzi de la ora 12 în manșa I a semifinalei Ligii Elitelor U17, disputată în deplasare la București pe terenul sintetic 3 al bazei Arcom-FCSB, remizând în fieful omologilor ”pepinierei” vicecampioanei naționale de seniori din capitală, 3-3 (2-2), după ce au egalat la numai un minut în urma deschiderii de scor izbutită de cei de pe Dâmbovița și au preluat apoi de două ori conducerea prin același Mitrov.

Început de săptămână cu partidele tur ale semifinalelor Ligii Elitelor U17, în careul fruntaș al principalei grupe valorice a Campionatului Național FRF rezervat juniorilor B, FC Viitorul Constanța impunându-se în jocul de la ora 10 de la Ovidiu cu 6-2 în dauna celor de la AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, iar bucureștenii și bănățenii încheind la egalitate de la amiază, într-o dispută cu multe goluri: FCSB juniori U 17 – LPS Banatul Timişoara U 17 3-3 (2-2).

Bucureștenii au încheiat sezonul regular pe locul 2 în Seria de Est a Ligii Elitelor U17, la 14 puncte în urma celor de la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi și cu bilanțul 18 11 1 6 34 puncte, pe când timișorenii în fruntea Seriei de Vest, greu de învins, 16 13 1 2 68-14 40 puncte.

Iar nici astăzi n-au fost depășiți, în manșa I din semifinale, de la ora 12, la București, returul urmând a avea loc pe 19 mai la Timișoara, de la ora 12, pe terenul LPS Banatul.

Marcatorii celor sase goluri…

Astăzi, juniorii B ai lui FCSB au deschis scorul în minutul 6 prin Şerbănescu, însă deja în minutul 7 a venit egalarea semnată de Giurgiu, după care Mitrov a înscris și el pentru bănățeni, 1-2 în minutul 16, al doilea scor de egalitate fiind consemnat în minutul 38, când a marcat Tudor: la pauză, 2-2.

Timișorenii au trecut în avantaj și în minutul 54, prin același Zoran Mitrov, dar nici acest avans n-a fost trainic, Șerbănescu punctând din nou și el, 3-3 în minutul 71…

Iar spre final, doi jucători de la FCSB au fost eliminați de pe teren pentru acumularea a câte două cartonașe galbene.

Deznodământul, duminică după-amiază pe Bega, miza fiind dată de calificarea în finala Ligii Elitelor U17, de fapt ultim act al campionatului pe țară de juniori B.

FCSB: 34. Andrei Ionescu – 6. Alexandru Trifan, 2. Grigoraş Pantea, 21. Vlad Şerbănescu, 5. Paul Coza, 11. Aurelian Dumitrescu, 3. Răzvan Marin, 8. Andrei  Răzvan Pandele (cpt.), 23. Adrian Niţă, 98. Ciprian Timiş, 20. Robert Tudor.

Antrenori: Lucian Mezi şi Cristian Teacă. Antrenor cu portarii, Alexandru Petre.

Pe bancă: 1. Florică Ştefan, 22. Robert Popescu, 16. Andreas Chiriţoiu, 10. Ionuţ Bătănaş, 27. George Claudiu Negoescu, 13. Raul Bolohan, 4. Robert Truşcă.

LPS Banatul Timișoara: 12. Mario Cassian Ștefan – 3. Mădălin Florin Sturzu, 4. Alex Constantin Benea, 6. Cosmin Ștefan Gladun, 7. Adrian Ionuț Ilie, 20. Giovani Nikolic, 14. Ioan Derbac, 8. Marius Lucian Simedru, 16. Ion Vasluian, 10. Zoran Mitrov (cpt.), 9. Denis Florin Giurgiu.

Antrenori: Cristian Petcu şi Ionuţ Vucea. Antrenor cu portarii: Wiliam Harasim.

Pe bancă: 1. Alex Dogaru, 5. Marjan Maric, 18. Andrei Robert Olaru, 11. Eduard Alex Tismonar, 15. Branislav Rajlic, 17. Denis Tymos, 13 Claudiu Ciobănică.

Cristi Petcu, antrenor principal al juniorilor timișoreni, ne-a spus după remiză: ”Chiar dacă am încheiat această primă semifinală la egalitate, m-a nemulţumit acest joc, a fost un meci slab din partea noastră ca organizare a defensivei jocului nostru. Am jucat cu reţinere, cu frică şi multe greşeli pe construcţie. Până la meciul retur vom analiza toate greşelile comise şi cu siguranţă nu se vor mai repeta. Vreau să jucăm fotbal şi nu să nu putem sta în ghete din cauza emoţiilor”.

Și returul celeilalte semifinale, din Harghita, se dispută tot duminică de la ora 12. 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 + = treisprezece

 


Alte articole legate de acest subiect: