LPS Banatul – Centrul de Excelență Timișoara 1-10 în Liga Elitelor U19. FOTO

Duel pe plan local la inaugurarea etapei a 21-a din Seria de Vest a Ligii Elitelor U19, astăzi de la ora 12, codașa fără victorie LPS Banatul cedând la scor grupării de podium Centrul de Excelenţă Timișoara, cu 1-10 (0-5). Detalii și fotografii…

Pe un gazon foarte bun, juniorii pregătiţi în cadrul Centrului de Excelență Timișoara de Adrian Văsîi, Cristi Petcu și Wiliam Harasim nu le-au dat nici o șansă concitadinilor de la LPS Banatul, marcându-le nu mai puţin de 10 goluri în singura partidă programată înaintea Sfintelor Sărbători de Paști în cadrul rundei a 21-a din seria vestică a întrecerii juniorilor mari din Liga Elitelor.

Chiar în minutul 5, la primul corner executat de Sefer, Vlad Chera a deschis sarabanda golurilor printr-o reluare cu capul: 0-1. Cinci minute mai târziu, cu un şut pe jos în stânga portarului, de la 12 metri, Talpoș a dublat avantajul echipei sale: 0-2. În minutul 12, o centrare de pe flancul stâng l-a găsit nemarcat pe Chera, care a reuşit ”dubla”…. 0-3. După un sfert de oră avea să fie 0-4 dintr-o lovitura liberă chiar din apropierea colţului careului de 16 metri, lateral dreapta, imparabil executată în vinclu de Antonio Sefer. Iar cu cinci minute înaintea pauzei Manolache a stabilit rezultatul primei reprize: 0-5 pentru juniorii de 2000 de la Tricolor11.

La reluare, gazdele au reuşit primul gol prin Rareş Stanislav, cu un lob de la 18 metri, surprinzându-l pe portarul Barbu, ieşit mult în afara cadrului porţii. Elevii pregătiţi de Florin Filip aveau să mai primească însă alte cinci goluri și în repriza a II-a, ca şi în prima parte a jocului, marcatori fiind Manolache în minutul 66, Călin Jurj (min. 75), același Sefer și în minutul 80, Darius Țiereanu în minutul 82, când s-a bucurat enorm de mult pentru reușita sa, și din nou Manolache în minutul 90, când a semnat un hat-trick: 1-10.

În plus, Sefer a nimerit și transversala dintr-o lovitură liberă de la 20 metri…

Restul rundei se derulează la mijlocul săptămânii viitoare, după Paști, și cu jocul ACS Poli – Pandurii, miercuri 19 aprilie de la ora 12.

*

LPS Banatul: Eduard Găină – Sebastian Bura, Alexandru Maxim, Rareş Stanislav, Alin Mihai, Răzvan Cluci, Ştefan Milcu, Daniel Gaidoș, Denis Magda (min. 41, Daniel Fulga), Ionuț Margan (46, Daniel Fulga), Adrian Dan.

Pe bancă: Darian Brad.

Centrul de Excelenţă: Raul Barbu – Călin Jurj, Darius Țiereanu, Alexandru Goţa, Raul Popa, Antonio Manolache, Adrian Lazăr, Denis Casian, Antonio Sefer, Alexandru Talpoş, Vlad Chera.

Pe bancă la start: Adrian Pădure, Fabio Trip, Marius Șîmăndean, Adrian Stoianovici şi Iulian Todirenchi.

Au arbitrat: Claudiu Gaitin – Alin Botaș și Alexandru Filip iar ca rezervă George Roman.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: