LPS Banatul dărîmă Turnu pe ploaie: 2-1 la A și 7-1 la B

Nu s-a jucat în devans, miercurea trecută, cînd ningea de zor, dar nu a scăpat de capriciile vremii nici azi, la amînare. Dubla CS Turnu – LPS Banatul, din etapa a 18-a a Seriei 6 în Campionatul Național de juniori A și B, a avut parte de ploaie și o suprafață de joc aproape impracticabilă, dar timișorenii, cu 5 titulari din 7 componenți de 1997 în echipa juniorilor mari, s-au întors acasă cu 6 puncte.

La juniori B a fost 7-1 (6-0) pentru elevii pregătiți de profesorul Claudiu Arba, care au marcat în ordine prin Petri, în minutul 13, Abu Salem Tamer, în minutul 18, din nou Petri (26), Radu (28), același Tamer (31) și Radu (40), respectiv Lică pentru dunărenii clasați pe locul 8, în minutul 47, după care Giuricici a stabilit scorul final în minutul 62.

LPS Banatul s-a impus la juniori B prin Cifor – Petri, Horcea, Mărginean, Brînduș, Abu Salem, Gaidoș, Giuricici Radu – Răzvan Rus, Alex Rus. Au mai intrat, în minutul 41 Ristea, iar în minutul 54 Banciu, Chiricescu, Mașniță și Mitre, pe bancă rămînînd Herțanu.

”Terenul a fost foarte rău, a plouat tot meciul, a fost mai mult un test de pregătire fizică”, a specificat antrenorul Arba, a cărui echipă este pe primul loc în Seria 6, cu linia de clasament 18 16 1 1 79-15 49 puncte. Liderul mai are 4 etape de disputat înaintea intrării în faza play-off a competiției.

Și juniorii A s-au impus astăzi la malul Dunării, în primul joc al ”dublei”, 2-1 la CS Turnu Severin, după care elevii lui Laurențiu Pop au rămas pe locul 7, cu linia de clasament 18 8 3 7 47-27, dar la doar 6 puncte în urma lui CSȘ Drobeta, clasată pe 4, loc calificant în play-off. Învinsa de azi este însă doar penultima în ierarhie, cu o victorie și 5 puncte adunate.

”Un meci de muncă, multă muncă, în care s-a impus echipa mai pregătită”, a explicat antrenorul Pop după victoria adusă de Iakab, gol în minutul 10 dintr-o lovitură liberă în vinclu, de la 30 metri, respectiv Acatrinei, în minutul 90, cu un șut de la 18 metri la colțul lung. LPS era egalată din 11 metri, în minutul 80, după o infracțiune în care comisă de Stupu, care a primit cartonaș galben.

LPS Banatul, juniori A, a aliniat 5 titulari din generația de 1997 a juniorilor B, în 11-le Golopența – Roman, Acatrinei, Murariu (62, Stupu), Râmneanțu (46, Stancu), Iakab, Barbura, Benzar, Pădurariu, Mailat (82, Mimiș), Smochină (70, Ionescu).

Pe bancă: Ardelean, Marcu, Mureșan.

LPS Banatul va juca în deplasare și duminică, la Reșița, în cadrul etapei a 19-a.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 2 = doi

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: