LPS Banatul, dublu succes la zero contra Hunedoarei, juniorii B rămînînd lideri în play-off

LPS Banatul Timișoara are doar o echipă calificată în play-off, cea a juniorilor B, din postură de lider în Seria 6, și care și-a menținut astăzi avansul de două puncte cu care aborda această fază a locurilor 1-4, după ce, inițial, colegii mai mari porneau în play-out cu un 2-0 în dauna acelorași hunedoreni, prin reușitele lui Budriș, în minutele 8 și 24.

Mai apoi, liderul play-off-ului Seriei 6 s-a impus chiar și mai clar în jocul de la ora 14, 3-0 (1-0) cu CS FC Hunedoara, Giuricici deschizînd scorul spre sfîrșitul primei reprize iar Alex Rus și Livan majorîndu-l la reluare.

Juniorii ”mici”, care au dominat ostilitățile în acest inegal duel cu ocupanta locului 4, intrată în play-off cu doar 3 puncte, așteaptă acum derby-ul cu Pandurii Lignitul, ce va avea loc tot pe terenul LPS, joia viitoare de la ora 14, în runda a doua din play-off. Timișorenii au strîns 16 puncte, cu linia de clasament 7 5 1 1, pe cînd gorjenii, învingători azi cu 4-3 în dauna lui ACS Poli, au 14 (7 4 2 1), și doar prima clasată la finele celor 6 runde din play-off va avea drept de acces la turneul zonal.

Claudiu Arba i-a aliniat pentru LPS Banatul (juniori B) pe Ristea – Contescu, Mărginean, Horcea, Petri – Răzvan Rus, Giuricici, Gaidoș, Livan – Radu și Alex Rus, mai intrînd pe parcurs Mașniță, Herțanu, Abu Salem, Banciu și Mitre. Portarul Cifor și Chiricescu n-au fost utilizați.

După jocul cu Pandurii, din 9 mai, LPS Banatul va disputa în runda a treia derby-ul local de la ACS Poli, duminică 12 mai (ora 14).

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 − = unu

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: