LPS Banatul, egala lui LPS Iași, dar 2-3 la loviturile de departajare

LPS Banatul Timișoara a egalat aseară de două ori, tot în repriza a doua, dar a rămas cu un singur punct din confruntarea cu LPS Iași, contînd pentru a doua și penultima rundă a turneului semifinal din Campionatul Național de juniori B, zonal găzduit la Ploiești, după ce a pierdut la loviturile de departajare, ce se execută în asemenea cazuri de egalitate, conform regulamentului întrecerii.

Învingători cu 2-0 în debutul de marți seară, contra gazdei Astra Ploiești, elevii lui Claudiu Arba și Wiliam Harasim s-au văzut conduși printr-un gol primit chiar înaintea pauzei, în minutul 40 al partidei disputate pe ”Prahova”: 1-0 pentru moldoveni.

Dar și de-această dată timișorenii au reușit să înscrie de două ori la reluare, mai întîi prin Giuricici, cu un șut de la 25 de metri, în minutul 51, iar apoi, după ce încasau pe fondul unei erori de marcaj, prin Alexandru Rus, în minutul 64, cu dreptul, din marginea lateral dreapta a careului de 16 metri, la colțul lung: 2-2.

LPS Banatul a evoluat mai bine în ultimele 40 de minute, pe care le-a dominat, dar n-a găsit soluțiile să-și adauge alte 3 puncte în ierarhia patrulaterului, rămînînd astfel la cheremul rezultatelor din ultima rundă, de mîine.

Timișorenii s-au înclinat la loviturile de departajare, în care au ratat de 3 ori, după cum urmează: ratează Livan, înscrie LPS Iași / 1-1 Giuricici, înscrie LPS Iași / 2-2 Horcea, ratează LPS Iași / ratează Răzvan Rus, înscrie LPS Iași / ratează Petri: 2-3.

LPS Banatul Timișoara, juniori B, în jocul de joi 13 iunie, de la ora 20: Ristea – Contescu, Mărginean, Horcea, Petri – Livan, Gaidoș, Giuricici, Răzvan Rus – Alexandru Rus, Radu.

Au mai jucat: Grunță, Mailat, Brînduș. Pe bancă: Mitre, Chiricescu, Ardelean.

LPS Iași conduce după două etape, cu 5 puncte, urmată fiind de LPS Banatul, cu 4 puncte, și Astra Ploiești, cu 3, după ce a dispus cu 5-0 de CS CF Liberty Oradea, rămasă fără nici un punct.

LPS Banatul Timișoara joacă sîmbătă la ora 10 cu bihorenii și are nevoie de victorie pentru a cîștiga seria și a se califica în finala Campionatului Național de juniori B, condiționată și de obținerea de către ieșeni a maxim un punct din meciul cu Astra, adică o remiză cu eșec la loviturile de departajare. Într-o altă variantă, a unui succes prahovean, timișorenii se pot califica și cu două puncte în cont din jocul cu Liberty.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la LPS Banatul, egala lui LPS Iași, dar 2-3 la loviturile de departajare

  1. ducu spune:

    Pacat,daca nu se califica,cred ca este o generatie de exceptie,pacat ca nu au si un antrenor pe masura !!! d-le director pe cand o rotire a antrenorilor precum la POLI ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× unu = 6

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: