LPS Banatul, lider la Elite U17

LPS Banatul Timișoara este una dintre cele două fruntașe după sezonul de toamnă în Liga Elitelor U17.

LPS Banatul Timișoara este una dintre cele două fruntașe după sezonul de toamnă în principalul campionat al ”Elitelor” la nivelul juniorilor B, neînvinsă în 8 apariții în Seria de Vest, SC FC Viitorul Constanța SA fiind lider cu o înfrângere și 24 de puncte al Seriei de Est, cu 10 formații, urmat pe podium de ACS Centrul de Performanță Rapid cu 19 puncte și ACSM Ceahlăul cu 18, iar FCSB cu 16. Bănățenii vor hiberna cu 22 de puncte și bilanțul 8 7 1 0 26-5, urmați pe podium de U Craiova 1948 Club Sportiv, cu linia de clasament 8 6 2 0 21-2 20 de puncte, și CFR Cluj cu 17 puncte, ”vișiniii” de sub Feleac suferind un singur eșec în tur, cu 3-0 pe 10 noiembrie la Timișoara.

Timișoara are o singură reprezentantă calificată în actuala ediție a Ligii Elitelor la cele mai mari două categorii de vârstă ale juniorilor A și B, și anume pe LPS Banatul la U 17, în care s-a impus începând din 29 septembrie cu o singură excepție.

”Liceenii” îndrumați de Cristian Petcu au intrat primii în vacanța competițională dintre juniorii B din Seria de Vest a Ligii Elitelor, stând în cea de-a noua și ultima etapă a turului, în care urmăritoarele din Craiova și Cluj au remizat alb în Bănie. Bănățenii își încheiau aparițiile în runda a opta, printr-o victorie cu 3-2 în deplasare la Craiova, cu CSJ Ştiinţa U, din a doua jumătate a ierarhiei, marcatori fiind Vasluian, Giurgiu şi Tymoş.

Timișorenii mai învingeau pe rând în deplasare la LPS Bihorul Oradea cu 0-5, la AS FC Interstar Sibiu cu 1-2 și la ACS FC Ardealul Cluj cu 1-5, unica remiză înregistrând-o în runda a patra la secund clasata U Craiova 1948 Club Sportiv SA: 1-1. Acasă, victorii la zero, 4-0 cu UTA respectiv 3-0 cu AFK Csikszereda și CFR Cluj.

În clasament, harghitenii au încheiat turul pe locul 4, la un punct în urma lui CFR Cluj, urmați fiind de CSJ Știința U și LPS Bihorul cu câte 9 puncte, Interstar Sibiu cu 7 puncte, UTA cu 3 și Ardealul Cluj cu unul singur.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− trei = 6

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: