LPS Banatul – Ripensia 0-1 și 2-0 în Liga Elitelor U19 și U17, ASU Politehnica ia 4 puncte din 6 bihorenilor

Liga Elitelor a programat în acest weekend etapa a VI-a, marcând mijlocul turului la categoriile juniorilor mari și ”B” în Seria de Vest, rundă cu ocazia căreia s-au întâlnit două grupări timișorene, care și-au împărțit victoriile, pe când o alta, cea în alb-violet, a jucat contra orădenilor, înregistrând o victorie și o remiză.  

Sâmbătă, pe terenul LPS Banatul, de la ora 12 s-a disputat primul dintre cele două jocuri din runda a șasea în Seria de Vest a Ligii Elitelor între formații timișorene, ocupanta podiumului la categoria U19 impunându-se la limită în dauna ultimei clasate fără punct la zestre: LPS Banatul U19 – Ripensia Timişoara U19 0-1 (0-1). Unicul gol al meciului a fost marcat de Vlad Degău în minutul 28.

Cu această victorie, elevii lui Ionuţ Vucea au acumulat 13 puncte din cinci meciuri, neînvinși fiind, bilanț 5 4 1 0 12-3, în coasta liderului cu punctaj maxim ”U” Cluj, semnatar a cinci victorii, cu golaverajul 22-2. Iar pentru juniorii mari ripensiști vor urma dueluri cu oltenii, acasă cu Universitatea Craiova în 8 noiembrie, ulterior la CS Academia de Fotbal Gică Popescu, a treia în ierarhie, cu 10 puncte din 6 meciuri. 

În cel de-al doilea joc al cuplajului, de la ora 14, la juniorii ”B”, LPS Banatul U17 – Ripensia Timişoara U17 2-0 (2-0), cele două goluri pentru gazde fiind marcate de Darius Savu (min. 32) şi Sebastian Hepeş (min. 42). Iar cu acest succes cei de la LPS Banatul au acumulat 10 puncte, pe locul 5 cu bilanțul 5 3 1 1 9-2, Ripensia păstrând ”lanterna roșie”, cu un singur gol marcat.

Au jucat sâmbătă în Seria de Vest din Liga Elitelor și garniturile alb-violeților, în cuplajul din etapa a șasea de pe ”Tineretului” din Oradea, unde ASU Politehnica Timişoara U19 a remizat cu LPS Bihorul U19, rezultat 2-2 (2-1) între oponentele din a doua jumătate a ierarhiei. Cele două goluri pentru elevii lui Iulian Prodana au fost marcate de Florin Popovici în minutul 19 şi Emanuel Oniceanu (min. 24), amfitrionii de pe penultimul loc punctând în minutele 24 şi 90, din lovitură de la 11 metri. ASU are linia de clasament 6 2 2 2 8-10 8 puncte, pe locul 7. 

În cel de-al doilea meci, disputat de la ora 14, favorita s-a impus la limită, oaspeții de pe podium înscriind din prima parte. ASU Politehnica U17 a trecut de LPS Bihorul U17 cu 1-0 (1-0) prin reușita lui Dan Ureca din minutul 18, alb-violeții rămânând la egalitate de puncte cu liderul UTA, bilanț 6 5 0 1 14-6 15 puncte, pe când orădenii fără victorie, antepenultimii, cu două puncte. Iar runda viitoare un duel din prima treime a clasamentului, U Cluj descinzând pe Bega…

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


unu + = 8

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: