Rezultatele Campionatului Judeţean Timiş de juniori: LPS Banatul Timişoara, campioană judeţeană la juniori E, însoţită în faza interjudeţeană de Sporting Timişoara

Sistemul competiţional federal a impus încheierea până în weekend a întrecerilor judeţene de juniori E, marjă de timp în care s-a încadrat şi Campionatul Judeţean Timiş, LPS Banatul Timişoara sfârşind cele 6 runde din faza play-off pe primul loc şi urmând a fi însoţită la nivel interjudeţean de Sporting Timişoara, a doua după patrulaterul ocupantelor locurilor 1-4, tot cu o singură înfrângere în şase apariţii.

LPS Banatul Timişoara, pregătită de Pavel Velcotă, va evolua împotriva reprezentantei judeţului Caraş Severin, Metalul Reşiţa, iar Sporting Timişoara, antrenată de Iulian Prodana, va da piept cu o grupare din judeţul Arad, CS Atletico, partidele tur-retur urmând a avea loc săptămâna aceasta iar miza fiind calificarea la zonal. Timişorenele vor disputa prima manşă în deplasare, joi 8 mai de la ora 16, iar revanşa acasă, sâmbătă 10 mai de la ora 16.

AJF Timiş are dreptul la o dublă reprezentare în faza interjudeţeană, trecută deja în grija FRF, în baza faptului că întrecerea judeţeană timişeană la juniori E a reunit 20 de echipe la start, peste minimul de 14 care ar conferi şi un al doilea loc de calificare mai departe.

Anul trecut, titlul naţional al categoriei era adjudecat de Sportul Studenţesc, învingătoare cu 5-1 în finala cu FC Bihor Oradea, unică grupare care o depăşea în turneul semifinal pe reprezentanta Timişului, LPS Banatul Timişoara, cu 2-0, în patrulaterul din mai 2013, de pe Crişul Repede. La această grupă de vârstă durata meciului este de 2×25 minute.

Turneul zonal va avea loc în perioada 16-18 mai, cel semifinal în 23-25 mai iar finala, dublată de finala mică, pe 4 iunie, la Buftea, clubul triumfător fiind răsplătit cu Trofeul „Gheorghe Ene”.

La juniori E, sportivii cu drept de joc sunt născuţi în anul 2003 sau mai mici iar echipele sunt alcătuite din 7 plus 1.

Dar iată şi rezultatele ultimelor două etape în play-off-ul Campionatului Judeţean Timiş de juniori E: (runda a 5-a) Electrica – Sporting 0-2, ACS Poli – LPS Banatul 0-5; (runda a 6-a) Sporting – ACS Poli 1-1, LPS – Electrica 2-1.

Clasament play-off, juniori E:

  1. LPS Banatul 6 5 0 1 14-6 15p
  2. Sporting 6 4 1 1 13-3 13p
  3. Electrica 6 2 0 4 6-9 6p
  4. ACS Poli 6 0 1 5 5-18 1p

În turneul de consolare al locurilor 5-8 la juniori E, AC Recaş – Unirea Sânnicolau Mare 1-1 şi Dumbrăviţa – CFR Timişoara 0-5.

Categoriile mai mari de vârstă n-aveau obligativitatea de a încheia play-off-ul deja în primul weekend din luna mai, aşa încât încă două etape îi mai aşteaptă pe juniorii C respectiv D.

La juniori C, etapa a patra din şase a consemnat rezultatele LPS Banatul II – ACS Poli 1-4 şi Unirea – LPS Banatul I 0-4, în vreme ce în turneul de consolare al locurilor 5-8 s-a consemnat Vulturii – Flacăra 1-1 şi CSŞ Lugoj – Electrica 0-0.

Iar la juniori D, tot în faza play-off, ACS Poli – Electrica 1-2 şi Porto Bega – LPS Banatul 2-3.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Rezultatele Campionatului Judeţean Timiş de juniori: LPS Banatul Timişoara, campioană judeţeană la juniori E, însoţită în faza interjudeţeană de Sporting Timişoara

  1. Hertanu spune:

    nu am fost lasat sa plec la ripensia .D-l „Arba Claudiu” fiind un profesionist fara contestatii , din partea celor care ii apreciaza valoarea prin darea de bunuri care nu i se cuvin pentru asi juca jucatorii preferati fara valoare ceea ce demonsteaza punctele luate in cele 2 etape, dand dovada de neprofesionalism fara lipsa de respect pe langa ministerul educatiei si sportului a dat bani pentru liceul sportiv pentru echipament sportiv semneaza un necunoscut .Multumesc D-l „Arba Claudiu” Multumesc Liceul cu program sportiv Banatul.Cantonamentu de vara nu a fost facut din cauza parintilor care nu au vrut sa deea bani pentru cantonament .FRF au trimis bani de cantonament si echipament pentru liceul sportiv si cu acceasta ocazie imi cer scuze fata de dumneavoastra nu sunt un jucator preferat de lps, cu acest comentariu imi cer scuze daca vam jignit .Daca nu este adevarat contrazicetima ,voi face contestatie la ministerul educatie si sportulu ca D-l Arba Claudiu m-a amenitat daca am asa mari pile pot sa merg unde vreau eu .Ca el isi va da demisia in cazul in care conducerea Liceului cu program sportiv imi va da transferu dansul isi va da demisia . Va rog sa o faceti … Sa vedem daca o s-o faceti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− patru = 1

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: