LPS Banatul Timișoara câștigă la Reșița faza finală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la minifotbal pentru licee

Juniorii lui LPS Banatul au câștigat astăzi la Reșița turneul final al Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la minifotbal pentru licee, timișorenii pregătiți de Claudiu Arba triumfând la scor în ultimul act.

”A fost un turneu final de un foarte bun nivel, excelent organizat”, a spus antrenorul Arba după victoria finală înregistrată în această seară, după ce LPS Banatul a demarat prezența în competiția de 8 echipe găzduită în Caraș Severin cu un eșec sever, consemnat marți de la 9,30.

Timișorenii s-au revanșat marți după-amiază, de la 17,30, cu o victorie care i-a readus în cursa pentru medalii, iar astăzi au câștigat toate cele 3 partide, disputate într-un timp scurt, de la orele 11,30, 15 și 18.

Meciul cel mai strâns a fost în semifinala cu reprezentanta Doljului, Contescu înscriind în prima repriză unicul gol, suficient pentru calificare. Iar în finală alb-albaștrii au reușit un festival de goluri, Alexandru Gaidoș marcând de 3 ori, Livan de două ori iar Giuricici și Petri o dată într-un 7-1 (3-1) cu Liceul Tehnologic Cogealat, din județul Constanța.

Iar în cele 3 jocuri din grupe timișorenii au trecut inclusiv de juniori ai Stelei, după ce mai întâi au cedat moldavilor, 1-5 (gol Livan) cu LPS Roman (Neamț), și i-au învins cu 5-2 (Gaidoș – două goluri, Livan – 1, Răzvan Rus – 1, Petri – 1) pe cei de la LPS Bihorul Oradea.

LPS Banatul Timișoara s-a impus cu 4-3 prin golurile lui Contescu, Petri, Răzvan Rus și Radu în fața celor de la ”Mircea Eliade” București, meci în care bănățenii au condus permanent, cu 2-0, 3-1 și 4-2.

Ca o bucurie în plus, Mădălin Livan a fost desemnat cel mai tehnic junior al întrecerii liceale.

Timișorenii au început finala în alcătuirea Voin – Petri, Gaidoș, Contescu, Răzvan Rus, Livan, introducându-i apoi și pe ceilalți componenți ai lotului, Giuricici, Horcea, Fișteag și Radu.

Partidele au avut durata de 2×20 minute, fiind găzduite în sala Liceului Teoretic Traian Vuia din Reșița.

Însă juniorii de pe Bega n-au mult timp la dispoziție să savureze triumful ”la Școlare”, vineri de la 12 găzduind jocul din etapa a II-a a fazei de palmares/consolare a locurilor 3-6 în Campionatul Național de juniori A, Seria 6, cu CNS Cetate Deva.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ cinci = 7

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: