LPS Banatul Timişoara – FC Hunedoara 2-1: Radu, două la juniori A

LPS Banatul s-a străduit astăzi, în antepenultima etapă a turului Seriei 6 în Campionatul Naţional de juniori A, să nu piardă plasa podiumului Pandurii – ACS Bătrîna Doamnă UTA – ACS Poli, şi a tranşat graţie „dublei” lui Radu disputa locurilor 4-5, cu FC Hunedoara, de care timişorenii au trecut cu 2-1 (1-1).

Elevii lui Claudiu Arba abordau acest joc din etapa a 9-a cu acelaşi număr de puncte, 11, ca şi oaspeţii lor, respectivii însă cu un meci mai puţin disputat, 7 faţă de opt, şi l-au majorat mulţumită unui bun joc de construcţie, valorificat în prima jumătate a mitanului întâi şi apoi în ultima pătrime a întâlnirii.

LPS Banatul a început în formula 4-1-4-1 şi avându-l unic vârf împins în prima parte pe Radu, care a şi deschis scorul, iar după pauză a apelat şi la Mitre, pentru a-l susţine în avanposturi, introducere realizată prin înlocuirea lui Simescu, fundaşul dreapta, cu Contescu, retras după ce începea ca mijlocaş la închidere.

Deşi egalaţi înaintea pauzei, „liceenii” şi-au trecut toate cele 3 puncte în cont prin reuşita tot din acţiune, în minutul 74.

*

LPS Banatul Timişoara, juniori A: Fişteag – Simescu, Horcea, Banciu, Petri – Contescu – Brânduş, Gaidoş, Giuricici, Herţanu – Radu.

Au mai intrat: Mitre, Mimiş, Maşniţă, Chiricescu.

Pe bancă: Murariu, Ardelean.

LPS Banatul (9 4 2 3 14-15 14p) stă în etapa a X-a şi va evolua la CSŞ Drobeta în ultima rundă a turului, peste două săptămâni. Returul îl va începe pe 17 noiembrie, cu o deplasare la UTA.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Alte articole legate de acest subiect: