LPS Banatul Timişoara, încă fără gol primit după 160 de minute la juniori B: 2-0 la CSŞ Caransebeş

Dorin Codrea, după mijlocul primei părţi a deplasării „Banatului” astăzi la Caransebeş, respectiv un alt mijlocaş, Daniel Benzar, au marcat pentru timişorenii lui Ovidiu Vâlceanu golurile celui de-al doilea succes stagional la zero, după impetuosul 8-0 de sâmbătă, acasă cu UTA.

LPS Banatul a deschis scorul relativ târziu, în urma unei faze fixe, Codrea profitând din alunecare, iar Daniel Benzar a calmat spiritele în minutul 50: 0-2 (0-1). Şi totuşi, n-a fost tocmai un galop de sănătate.

„Am ratat mult dar am jucat bine”, a specificat antrenorul Ovidiu Vâlceanu, care i-a etichetat pe cărăşeni ca fiind „ambiţioşi”.

LPS Banatul Timişoara, care are maxim de puncte şi golaveraj 10-0 după primele două runde în Seria 6, a ochit de 3 ori bara în prima jumătate de oră, cât scorul a fost 0-0, prin Marian Drăghici, acelaşi Dorin Codrea, cu capul, în urma unei centrări, şi Budriş, tot după o centrare.

La 0-2, CSŞ Caransebeş a ratat un penalty, uşor acordat împotriva lui Stupu, Darius Luca apărând şi păstrând intact zeroul din dreptul golurilor primite în decurs de aproape 3 ore de joc.

LPS Banatul: Luca – Nicola, Stupu, Boldea, Drăghici – Grunţă, Barbura, Codrea, Benzar – Pădurariu, Budriş.

La pauză au intrat Mailat şi Sebastian Smochină, în minutul 50 Ciobănică, în 55 Ciprian Smochină iar după o oră de joc şi Gâţ. Pe bancă au mai rămas Dîrnu şi Filip.

Iar duminică vine CSŞ Lugoj, într-un alt joc de „1” solist.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


unu + = 9

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: