Juniorii B, la semifinale: LPS Banatul Timișoara, la Ploiești, cu Astra, LPS Iași și Liberty Oradea

Cu un singur eșec în 28 de jocuri, dar în schimb cu 6 succese din tot atîtea posibile în play-off-ul Seriei 6, după ce înregistra 19 victorii din 22 de meciuri în prima parte a sezonului, echipa de juniori B de la LPS Banatul va juca în perioada 11-15 iunie pentru un loc în finala Campionatului Național, la Ploiești, contra lui Astra, LPS Iași și Liberty Oradea.

Palmaresul stagional al juniorilor B de la LPS Banatul, de 25 de succese, două remize și un singur eșec, în toamnă, acasă cu Pandurii Târgu Jiu, cu timișorenii reușind să înscrie peste 110 goluri, le conferă elevilor lui speranțe pentru calificarea în finala cu trofeul pe masă, miza fiind cucerirea primului loc în Grupa B a turneului semifinal-zonal din Prahova.

Acolo, timișorenii vor juca pe rînd cu Astra, pe 11 iunie, de la ora 18, apoi cu LPS Iași, în 13 iunie, tot de la ora 18, respectiv cu CS CF Liberty Oradea, și aceasta autoare a 19 succese în primele 22 de etape ale Seriei 7, pe 15 iunie, de la ora 11,30.

Turneul zonal va începe așadar marțea viitoare, în Grupa A urmînd a se întîlni Școala de Fotbal Gică Popescu, Ardealul Cluj, Viitorul Constanța și CS Dinamo.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua − = 7

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: