LPS Bihor – Centrul de Excelenţă Timişoara 3-0: Liga Elitelor U17 – Vest

Centrul de Excelenţă a încheiat ieşirile în afara Timişoarei din returul Ligii Elitelor U17 – Vest cu o înfrângere la un scor de forfait, înregistrată astăzi de la ora 14 pe terenul orădean Luceafărul în faţa gazdei LPS Bihor, rezultat 3-0 (2-0).

Bihorenii au deschis rapid scorul, în minutul 5 al jocului din etapa a XXV-a, abordat de vecinele de clasament la egalitate de puncte pe poziţiile 5-6, şi au dublat avantajul în minutul 30, dintr-un penalty acordat după un fault comis de Ţiereanu.

Depăşită la zero şi în precedenta deplasare, 2-0 pentru ASC UTA Bătrâna Doamnă, la Sânnicolau Mic, dar de fapt şi în alte ieşiri din retur, pe rând cu 2-0 la ACS FC Ardealul şi 3-2 la Unirea 1924 Alba Iulia, garnitura Tricolor11 de 2000 a Centrului de Excelenţă a mai încasat încă un gol şi la mijlocul reprizei a doua, fără a izbuti măcar golul de onoare: 3-0.

Bilanţul „Centrului” a devenit 24 12 3 9 52-38 39 puncte.

Tricolor11 a cedat în Bihor în alcătuirea Dobre – Jurj, Ţiereanu, Giosu, Popa – Manolache, Lazăr, Casian – Trip, Onişa, Chera, pe parcurs evoluând şi Pădure – Talpoş, Şimăndan, Coroiu şi Stoianovici.

Centrul de Excelenţă încheie returul săptămâna viitoare, miercuri la ora 14 pe Colterm în restanţa cu ACS Poli iar sâmbătă la Timişoara cu Centrul de Excelenţă Târgu Mureş.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: