LPS Sebeș – ASU Politehnica 1-0 și 1-2 pe vânt și un teren de coșmar

Doar două meciuri au rezistat astăzi vicisitudinilor din fotbalul românesc în cadrul etapei a 23-a din Seria 7 în Campionatul Național FRF la categoria U19, dar cel al primelor două clasate a fost marcat de suprafața precară de joc a terenului Liceului cu Program Sportiv din Sebeș, în plus și vântul punându-și amprenta asupra calității disputei.

Într-adevăr, dat fiind retragerile și excluderile din întrecere, aproape la fel de multe echipe, trei, au stat astăzi pe margine, precum au fost implicate în partidele din runda în curs a Seriei 7 din întrecerea juniorilor A, una dintre acestea fiind LPS Sebeș – ASU Politehnica Timișoara 1-0 (1-0), meci decis dintr-un penalty transformat la mijlocul primei părți.

Alb-violeții au aliniat același 11 cu care abordau și săptămâna trecută partida de pe teren propriu, iar antrenorul Tiberiu Brîndescu a apelat pe parcurs la aceiași înlocuitori.

După ce, de la ora 12, victoria în partida juniorilor mari a aparținut liderului de serie din județul Alba, de la ora 14, tot în runda a 23-a, dar în Seria 7 a Campionatului Național U17, au învins timișorenii antrenați de Flavius Nastor, LPS Sebeș U17 – ASU Politehnica U17 1-2 (1-1). Și acest joc a fost marcat nefavorabil de starea gazonului respectiv a vremii.

Ultimii clasați au deschis scorul în minutul 5 dar Bîte a egalat pentru bănățeni cu un șut deviat puțin înaintea pauzei, în minutul 36, Mutașcu aducând victoria oaspeților în minutul 55.

Timișorenii au câștigat în alcătuirea Ruxanda – Pițuc, Rusu, Plută, Volosciuc – Bîte, Rochian, Lungu, Gabor – Mutașcu, Mihociu, mai apoi intrând și Stanciu, Mazilu, Andrieși și Stancovici, în vreme ce Vasian a rămas rezervă.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: