Luchin debutează la naţională cu bagajele făcute de la Poli

Un joc amical de tristă amintire, cu San Marino în loc de Argentina şi un unic gol, cel al lui Herea, în minutul 72, în dauna celei mai slab cotate reprezentative în ierarhia FIFA, a marcat debutul în selecţionata cu ai săi căpitani ieşiţi la băut şi expediaţi să se mai concetreze doar pe contractele cu Cesena şi West Brom pentru un fundaş crescut de Poli dar aflat pe picior de plecare, în contul altor… datorii ale violeţilor.

Srdjan Luchin, introdus în San Marino la scorul de 1-0, în minutul 80, în locul căpitanului Nicoliţă, se întreabă acum care-i este următoarea destinaţie… Dinamo? Vaslui? Sau nu numai? Încotro? O chestiune de zile în cazul unei triste despărţiri previzibile, semn că Timişoara pare şi pe mai departe incapabilă să-şi păstreze măcar fotbaliştii pe care cu trudă i-a crescut în propria bătătură.

În rest, victorii şi remize pentru adversarii „tricolorilor” în preliminariile europene, Belarus şi Albania impunându-se la rândul lor la limită iar Franţa remizând 1-1 la Montpellier cu Chile, dar şi nori negri aşteptându-l pe Piţurcă în viitoarele preliminarii, pentru Brazilia: Ungaria, 4-0 cu Islanda, iar Turcia, 3-0 cu Estonia. Locul 2? Hmm.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 − = trei

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: