Magie și circ la Șiria: UTA – Dacia Unirea Brăila 1-5 (1-3)

Penultima etapă a ligii a doua a adus anumite clarificări în privința situației ultimelor clasate. Patru dintre cele cinci echipe ce vor retrograda sunt cunoscute: Olimpia Satu Mare, ASA Târgu Mureș, Foresta Suceava și Știința Miroslava. A cincea echipă se va alege între Dacia Unirea Brăila și Pandurii Târgu Jiu. Din păcate, „dialogul” de la distanță dintre aceste ultime două echipe a fost influențat de către două grupări din zona noastră de țară.

După ce Ripensia a fost învinsă pe teren propriu de Pandurii Târgu Jiu, a venit rândul echipei UTA să se acopere de ridicol și să piardă în mod lamentabil pe teren propriu cu cei din Brăila la un scor ce nu mai necesită nici un comentariu. Orice explicație din partea conducerii sau a antrenorului Ionuț Popa nu-și are rostul. Degeaba au încercat să transfere responsabilitatea exclusiv pe umerii jucătorilor arădeni, că nu există nici un suport real.

Echipa a fost alcătuită fără nici un discernământ, patru jucători lipsind din motive nu prea clare. De exemplu, Curtuiuș a fost suspendat în partida cu Ripensia, a stat cu ASA Târgu Mureș, iar pentru partida cu Brăila este declarat accidentat. Oare când s-a accidentat acest jucător? Oricum, UTA s-a făcut de râs și, cum ultima impresie contează, greu le va fi conducerii, antrenorilor și jucătorilor să se reabiliteze în fața tuturor.

Nu are rost nici o analiză asupra acestei partide.

*

Ionuț Popa: „Jucătorilor noștri li s-a promis o primă din partea conducerii pentru acest joc și uitați ce a ieșit.ˮ

Alin Pânzaru: „Am avut are nevoie de victorie, pe care am obținut-o în cele din urmă. Partida decisivă pentru noi se va jucă sâmbăta viitoare cu Pandurii Târgu Jiu.ˮ

Sâmbătă, 26 Mai 2018; stadion Otto Greffner, Șiria; teren bun; spectatori: 200.

Au marcat: 0-1 Polgar (min. 9) autogol după o centrare în forță a lui A. Pop; 1-1 Buia (min. 17) din lovitură liberă la o greșeală a portarului Botaș; 1-2 Dima (min. 18) care a reluat din apropiere o minge respinsă de Barna; Al. Pop (min. 41) care a reluat o centrare a lui Cubleșan; Al. Pop (min. 55) cu un șut din careu; Cubleșan (min. 61) după o eroare a lui Tănase a șutat pe lângă Barna.

UTA: Barna – Polgar (min. 46 Markovic), Al. Manea (cpt.), R. Iuga, Dinculescu – Petra, D. Dan (min. 30 Stahl), Tănase, Hlistei – Buia, D. Popa (min. 63 Jorza)

Antrenor: Ionuț Popa.

Pe bancă: Creța, A. Iuga, Toma, Roșca.

Dacia Unirea Brăila: Botaș – Gâț (min. 65 Ciucureanu), Țăranu, Ghiocel, Nicola – Niță, Olenic, Frunză (cpt.) (min. 73 A. Manea), Dima (min. 68 Vițan) – A. Pop, Cupleșan

Antrenor: Alin Pânzaru. Pe bancă: Olaru, Dushkaj, Banyoi, Coteț.

Cartonașe galbene: Polgar, R. Iuga, Gâț.

Arbitri: Cătălin Buși (Rm. Vâlcea) – Gheorghiță Bălan (Pitești), Doru Zamfir (Slatina). Rezervă: Dorin Voina (Reșița). Observatori: Horațiu Stănescu (Craiova), Zaharia Ciev (Timișoara).

Rezultatele etapei a 37-a în Liga 2, clasamentul la zi și programul rundei finale, pe coloana datelor tehnice. 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua × 3 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: