Mai ales dueluri divizionare ”D” în sferturile județene ale Cupei României, dar și o buturugă mică din ”Județ”, CS Comloșu Mare

În completare la încheierea sezonului de toamnă în fotbalul mic timișean, după sfârșitul turului în ligile a patra și a cincea, sâmbătă 30 noiembrie vor avea loc sferturile de finală din faza judeţeană a Cupei României, toate cele patru meciuri urmând a se disputa de la ora 11. Trei dintre acestea, strict între divizionare ”D”, incluzând un duel al ocupantelor podiumului, iar o dispută, între campioana de toamnă cu cel mai mare avans în frunte în ”Județ”, CS Comloșu Mare, detașată la 11 puncte în vârful Seriei I, și un fost lider în eșalonul imediat superior, ACS Carani.

De fapt, cele 7 divizionare ”D” care trag la calificarea în semifinalele fazei timișene a Cupei României sunt clasate între primele 8 cluburi conform ierarhiei finale a turului în liga a patra. Astfel, campioana de toamnă va avea un meci eliminatoriu acasă cu ocupanta poziției a șasea.

CS Timişul Şag – CSC Dudeştii Noi.

Arbitri: Elvis  Nanu – Alin Botas şi Marius Cioară. Observator de  arbitri Ioan Frant iar delegat de joc Claudiu Păsculescu.

CS Phoenix Buziaş ACS Pobeda Star Bîşnov.

Arbitri: Alexandru Manea – Gabriel Goloşie şi Flavius Ciorogar. Observator de arbitri Ioan Lazăr iar delegat de joc Florian Mierea.

CSU Universitatea de Vest din Timişoara – CS Avântul Periam. Meciul eliminatoriu în manșă unică se va disputa pe terenul CFR, între ocupantele locurilor 3 și 2 în ”D”.

Arbitri: Elisei Balaj – Vlad Boicu şi Corado Rosu. Observator de arbitri Iulian Spătaru iar delegat de joc Romeo Malac. 

Iar liderul Seriei I în Campionatul Județean Timiș, care a încheiat turul cu 43 de puncte din 45 posibile și cu un victorios 2-5 la Igriș, va primi în calitate de ”buturugă mică” vizita unui fost lider în liga a patra: CS Comloşu Mare – ACS Carani.

Arbitri: Daniel Vărzan – Călin Cimponeriu şi Bogdan Gheorghioiu. Observator de arbitri Ciprian Trancă, iar delegat de joc Costică Candet.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua × 1 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: