Mailat, printre cei 8 marcatori în Freidorf contra Ripensiei: 0-14 LPS Banatul. FOTO

Campionatul Județean Timiș rezervat juniorilor curge întins spre finele sezonului regular iar între meciurile de miercuri s-a consemnat și un copios 0-14, în jumătăți egale pe reprize, conturat de neînvinsa de pe podium LPS Banatul la inaugurarea etapei a 26-a în Seria 1 a întrecerii juvenile a categoriei ”D”. Iată câteva fotografii din Freidorf și numele autorilor golurilor…

Întrecerea cu 15 formații a Seriei 1 din Campionatul Județean Timiș de juniori D se derulează deja în a doua jumătate a returului iar secund clasata LPS Banatul, unică învingătoare în tur pe 13 septembrie a liderului ACS Electrica 1929, cu 2-1, și care se pregătește de returul programat pe 5 mai de la ora 11:30 la ”Gara Mică” într-o restanță din etapa a 18-a, a recapitulat miercuri pe terenul ”Auto” prin a face scor cu omologii Ripensiei la capătul orei de joc urmărite din tribună de mulți, mulți copii.

Iar LPS Banatul mai are în program până la finele returului un joc din zona de frunte a ierarhiei, în chiar ultima deplasare, la ACS Poli. Dar până atunci s-a bucurat de succesul repurtat la Ripensia Timişoara cu scorul de 0-14 (0-7).

Așadar victorie detașată pentru juniorii pregătiţi de Ovidiu Vîlceanu pe gazonul din cartierul Freidorf, puțin tare dar bunicel și pus la punct de dată recentă în ceea ce privește drenarea și irigarea, și prin aportul grupării Ripensia, aliniată la meciul juniorilor D cu antrenorul Marius Oprea la cârmă.

Cele 14 goluri ale ”Banatului” au fost marcate de David Ciurel – autor al unui ”careu”, Lucian Şiel cu 3, Alexandru Mailat două iar Denis Murgoci, David Balaci, Tomasso Hus, Albert Pop și David Roşca, fiecare câte unul.

Au arbitrat Claudiu Boici şi Claudiu Ungureanu. Etapa în Seria I a juniorilor D continuă în această seară la Sânnicolau Mare dar în special pe 5 mai.

Fotografiile…

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 × noua =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: