Majoritatea divizionarelor C timișene se reunesc săptămâna viitoare, ACS Ghiroda la drum cu Remus Steop

Încet, încet și vacanța divizionarelor din Liga 3 ia sfârșit, una dintre formațiile timișene din Seria a IV-a fiind mai grăbită și dând drumul pregătirilor de vară încă de săptămâna aceasta. Restul, săptămâna viitoare…

Un prim sezon după două la rând cu triumfuri finale ale unor cluburi din Timișoara s-a încheiat în seria vestică pe 26 mai, însă pentru grupările timișene de fapt încă din 19, 22 respectiv cel târziu 25 mai, iar un altul se apropie încet și sigur de startul ediției 2018-2019.

În vederea căruia ACS Ghiroda a și sunat deja adunarea la începutul acestei săptămâni, luni 9 iulie, în localitate, sub comanda unei noi conduceri tehnice, cu Remus Steop antrenor principal, avându-l secund pe Orlando Trandu iar antrenor cu portarii Mihai Goldan și preparator fizic Alexandru Albert. Promovați în Liga 3 în iunie 2017, cei din Ghiroda sunt în plină reorganizare a clubului, necesară pentru ca gruparea ocupantă a locului 9 într-o ierarhie finală ținând cont de rezultatele cu excepția celor înregistrate cu Centrul Național de Pregătire să aibă posibilitatea atragerii unor finanțări publice de pe plan local.

Din returul ediției trecute la cârma divizionarei ”D” AS Peciu Nou, Steop și Trandu au revenit așadar pe scena Ligii 3, de pe care, în mai 2017, semnau promovarea Ripensiei Timișoara în Liga 2, eșalon în care au activat în cursul ultimei toamne.

CSM Lugoj, cea mai bine clasată divizionară ”C” timișeană nu doar în sezonul încheiat în urmă cu puțin peste o lună și jumătate, se va reuni în schimb săptămâna viitoare, miercuri 18 iulie, tot în localitate, și tot cu un nou antrenor, după trecerea lui Cosmin Petruescu în Liga a II-a, la ASU Politehnica Timișoara, în urma câtorva bune sezoane la cârma celor de pe malurile Timișului. Noul antrenor al ocupantei poziției a 4-a în ediția 2017/8 conform clasamentului final luând în considerare rezultatele cu excepția celor consemnate cu Centrul Național de Pregătire Timișoara este Ilie Rotariu, revenit astfel în aceeași capacitate pe malurile Timișului, cu secund în persoana căpitanului lugojenilor în ultimele campanii, fundașul Eugen Miculescu, pe când de pregătirea portarilor se va ocupa Sorin Micşa.

Tot miercuri 18 iulie se va reuni și CS Millenium Giarmata, în localitate, în cazul alb-albaștrilor tot cu antrenorul principal Răzvan Leucă la cârmă. Situaţia financiară a grupării de pe arena ”Nicu Moraru” este mai bună decât în verile precedente, în sensul că nu are nici o restanţă pecuniară față de jucători, aflați cu salariile încasate la zi. În al doilea rând, Millenium se bucură de cooptarea celor 7 jucători care au fost împrumutaţi de ACS Poli în această pauză competițională.

ACS Dumbrăviţa, campioană a Diviziei D Timiș și nou promovată în liga a treia, va demara pregătirile de vară tot pe 18 iulie, miercuri, în localitate, cu aceeaşi conducere tehnică dar şi cu multe noutăţi prin venirea unor jucători. Antrenor principal este artizanul promovării, Sorin Bălu, iar secund, ex-fundașul Călin Mada.

Încă de luni va puncta în schimb reunirea lotului revelația juvenilă Centrul Național de Pregătire Timişoara, care va demara pregătirile pe 16 iulie cu acelaşi antrenor principal, Cristian Petcu, ajutat de Ionuţ Vucea.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt × = 64

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: