Mama Mia dispune de a doua nou-promovată la rând: 2-1 (1-1) cu FC Avrig, la Becicherecu Mic

Telescu, promovat din D, a ajuns în... B

Fundaşul central Telescu, cap de 2-1 în primul succes acasă din 2013-2014 pentru nou-promovata Mama Mia

CS Nova Mama Mia Becicherecu Mic şi-a adjudecat în această seară primul succes pe teren propriu după promovare, cu 2-1, căpitanul Laurenţiu Telescu (foto) fructificând decisiv cu capul o centrare, în minutul 88.

După ce în urmă cu două săptămâni avea parte de un prim dificil examen pe teren propriu în compania secund clasatei în sezonul trecut, Jiul Rovinari, de care nu reuşea să treacă, remizând 1-1, Mama Mia s-a impus în runda a cincea în dauna nou-promovatei FC Avrig, elevată din Divizia D Sibiu, trecând aşadar de a doua formaţie la rând sosită din liga a IV-a, în urma acelui 3-1 izbutit vinerea trecută în judeţul Gorj, la Turceni.

Iar victoria cu care timişenii antrenaţi de Sorin Bălu şi Narcis Petre au ajuns la 8 puncte din 4 jocuri, fără înfrângere, a fost dedicată antrenorului secund, cu tradiţionalul „La Mulţi Ani!”, la împlinirea sâmbătă a 43 de ani.

„Nu am jucat grozav în prima repriză dar am avut 1-0 şi două goluri anulate căci aşa a vrut arbitrul, plus două foarte mari ocazii ratate de Molcuţ. Acolo suferim, la finalizare, în faţa porţii”, a descris antrenorul Bălu o primă parte în care Magdaş a deschis scorul cu un şut expediat de la 20 de metri în minutul 24, iar sibienii au egalat în minutul 39, prin Simion, fază la care gazdele au reclamat ofsaid.

Dominarea clară din partea secundă a fost concretizată de fundaşul Telescu, cu capul, în minutul 88, din centrarea lui Radu de pe dreapta. „Să fim obiectivi, la 1-1 şi adversarii au avut o bară, dar victoria noastră este pe deplin meritată, în faţa unor oaspeţi cu o echipă bunicică, plină de tineri, preocupaţi de joc”, a conchis Bălu.

Care n-a putut conta pe Mancaş, cu nasul rupt într-o evoluţie pentru echipa a II-a a clubului, Silaghi-Perju, accidentat la gleznă, şi Miheţ, rămas pe banca de rezerve, cu o contractură.

*

CS Nova Mama Mia: Rusu – Ştefanovici, Telescu, Marius Toma, Călin Toma (56, Centea) – Băişan, Zurbagiu (65 Luţă), Radu, Negruţ (75, Damian) – Molcuţ (46, Hodiş), Magdaş.

Pe bancă: Culda – Miheţ, Turbureanu.

*

CS Nova Mama Mia a continuat aşadar seria rezultatelor bune, după ce nici în etapele 2-4 nu ceda: 0-0 la Lugoj, 1-1 cu Jiul Rovinari şi 3-1 la Turceni. Învinsa sa de astăzi a fost singura echipă rămasă fără punct cucerit în C4, FC Avrig.

CS Nova Mama Mia va juca şi vinerea viitoare tot acasă, cu Muncitorul Reşiţa, după care se va deplasa, în etapa a VII-a, la FC Hunedoara.

*

C4 – etapa a V-a: rezultate

FC Caransebeş – Muncitorul Reşiţa 2-0: Negoescu (54), Şandru (90+2)
Pandurii II Târgu Jiu – Vulturii Lugoj 2-1: Oiţă (58), Gavrilescu (88) / Ardelean (5)
Millenium Giarmata – Jiul Rovinari 0-0
FC Hunedoara – Ştiinţa Turceni 3-0: 
Şoit (5, 12), Petcu (33)

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3, Timişene și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 4 = unu

 


Alte articole legate de acest subiect: