Mama Mia, 5 luni fără gol marcat afară şi cu puţine rezerve: eşec cu 1-0 la Jiul

Mama Mia Becichierecu Mic a pierdut marţi după-amiază cea de-a treia deplasare consecutivă cu un scor identic, 1-0, după aceleaşi nereuşite la Valea lui Mihai, în prima ieşire pe 2012, respectiv la Simeria, în ultima pe 2011. Echipa pregătită de Sorin Bălu şi Narcis Petre a capotat acum la limită în Valea Jiului, în faţa alb-negrilor nou-promovaţi în ciuda pierderii barajului la elevarea din D, timişenii retrecînd în schimb pe locul 14, unul retrogradabil.

Mama Mia, care marca ultimul ei gol în deplasare pe 5 noiembrie, în etapa a XII-a, într-un remarcabil 1-1 la FC Hunedoara, a încasat unicul gol în runda a 19-a în minutul 69, de la Hardău, pe o greşeală de goal-keeper, care a scăpat balonul din mîini, în poartă.

Oaspeţii timişeni au avut la dispoziţie doar două înlocuiri în cîmp, pe care le-au şi efectuat după primirea golului, una dintre ele datorită accidentării lui Hodiş, dublu marcator sîmbătă, şi care ar putea rata derby-ul timişean din week-end, la Giarmata (sîmbătă, ora 17). „N-aş prea crede că vom avea mai mulţi componenţi atunci…”, a anticipat Sorin Bălu.

„Consider că raportat la evoluţia noastră din prima parte, un X era mai echitabil, doar că după pauză nu am mai fost la fel de periculoşi. În prima repriză am avut o prestaţie foarte bună, ne-am creat 3 bune ocazii, pe cînd Jiul a avut doar o lovitură de cap, scoasă de portar. Partea a doua s-a derulat mai mult la mijlocul terenului dar un moment ne-a costat. A fost o centrare de la 30 de metri, boltită, din lateral…”, ne-a spus antrenorul Bălu, care i-a aliniat pentru Mama Mia Becichierecu Mic pe Iacob – Ştefanovici, Telescu, Hecsko, Burduhos – Glava, Scânteie, Centea (75, Zurbagiu), Hodiş (70, Bâldea) – Dragodan, Bogdan. Pe bancă s-a mai regăsit doar portarul Filip.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte + 8 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: