Mama Mia Becichierecu Mic – Dumbrăviţa 3-0

Valentin Sorescu, antrenorul codaşei Mama Mia Becichierecu Mic în seria a V-a a Diviziei C, se confruntă în aceste zile de pregătire a returului cu conturarea unui lot care să dispună de mai mult decât „11-12 jucători de bază, în rest banca de rezerve fiind modestă, restrânsă numeric”, şi în plus cu necesitatea de a nu evolua pe propriul gazon în partidele de verificare, „încercând să-l protejăm cât mai mult până la debutul acasă de peste 3 săptămâni”.

În ceea ce priveşte jucătorii, Glădean, în probe la Mama Mia, pentru care a evoluat ca mijlocaş central în victoria repurtată vineri după-amiază, 3-0 cu divizionara D Dumbrăviţa, nu va face parte din lotul pentru retur. Cât priveşte terenul, Mama Mia va evolua şi miercuri, în meciul amical contra colegei de eşalon Milenium Giarmata pe un alt gazon decât cel din Becichierecu Mic, cel mai probabil la Biled. Divizionara C va debuta în retur în deplasare, la Sebiş, cu Naţional, primind apoi vizita Gloriei Arad.

Vineri, pe terenul Textila, Sorescu, care a încercat două sisteme de joc, inclusiv cu 3 fundaşi centrali, a apelat la 18 jucători în succesul cu 3-0 contra Dumbrăviţei, începând cu Culda – Ştefanovici, Opriş, Piluţ, Solomon, Hodiş – Gârz, Luţă, care a marcat din penalty, Glădean, Bâlbă – Panduru. Au mai jucat printre alţii Filip, portar de rezervă, Radu, Zurbagiu, marcator al unui gol, Micluţ şi Ţăranu.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 2 = trei

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: