Mama Mia ce mai eșecuri în amicale. Terenul din Jimbolia, omologat pentru Liga 3, lotul pentru C4, fraged și completat cu 6 străini

CS Nuova Mama Mia, ultima clasată la finalul ediției trecute a Seriei a IV-a în Liga 3, va continua începând de săptămâna aceasta la același nivel al eșalonului terț, și în aceeași notă, bazându-se pe un lot cu numeroși juniori dar și cu un contingent de peste hotare, plusul fiind conferit de faptul că arena pe care își găzduia meciurile AFC Băban Marcel Jimbolia a fost omologată pentru organizarea de partide din divizia a treia, primul prilej fiind în runda secundă a turului, în întâiul weekend din septembrie, contra unei aspirante la promovare, CSM Școlar Reșița.

Până atunci, CS Nuova Mama Mia va debuta în C4 în deplasare la nou-promovații din Ghiroda, ceea ce nu va constitui primul meci oficial din noul sezon pentru tinerii îndrumați de Ilie Rotariu, deja eliminați din faza I a Cupei României printr-un eșec la scor la divizionara D Voința Biled.

Semnele nu sunt prea încurajatoare pentru gruparea divizionară C preluată sub aripa lui Marcel Băban la Jimbolia și prin prisma ultimelor usturătoare înfrângeri în partide amicale, cu 8-1 vineri la colega de eșalon CS Millenium Giarmata dar și cu 1-5 sâmbătă acasă cu Centrul Național de Pregătire Timișoara, juniori de 2000 care vor evolua la rândul lor în C4.

Așadar, după un debut de campionat cu două apariții în județul Timiș, pe ”Emilian Pavel” din Ghiroda respectiv acasă cu cărășenii, CS Nuova Mama Mia își va trage sufletul în runda a treia, așteptând pe margine dat fiind numărul impar de cluburi din Seria a IV-a, după care va juca la ACSO Filiași respectiv acasă tocmai cu Centrul Național de Pregătire.

Apropo de… pregătiri, antrenorul Ilie Rotariu și secundul său Alin Negrea au conturat un lot alcătuit din componenți cu care Mama Mia încheia ultima în campionatul trecut al seriei vestice, completat din pepiniera jimboliană a lui Băban, dar și din noi achiziții, numeroase din străinătate.

Contingentul intern îi reunește pe Sebastian Micu, din generația 2001, Daniel Radu (n. 1992), Cătălin Costoaie (2000), Alexandru Catrici (2001), Alex Braşoveanu (2000), Bogdan Mihalache (1994), Adrian Gheorgheoiu (2001), Daniel Cioată (2002), Cristian Petrovici (2000), Gabriel Repca (2000), Raul Chivăran (2000), Adrian Niţă (2000), Adrian Jigalov (2000), Rareş Boldor (2000), Fabian Bursuc (2000), Andrei Ciobanu (2002), Denis Baban (1997), Ionuţ Miculete (1992), Ionuţ Macovei (1997), așadar preponderent din generația 2000, de proaspeți juniori A, nouă la număr, respectiv cu câte 5 seniori precum și juniori B.

Ca nou veniţi de peste hotare, Denis Lumbala, un jucător din generația 1998 sosit din Belgia, de la cei din Geel, Sofian Saissay (n. 1995) şi Joel Mulamba (1999), ambii de la o grupare olandeză, Age, din Rotterdam, Mahamadou Bakhaiokho (1995; FC Paris), Pierre Kalala (1991, Bierbeek / Belgia) și Bengiamin Ngoubou (1991), de la echipa gaboneză Jeunesse Ambomo.

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ opt = 17

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: