Mama Mia și Chișoda zburdă cu cîte 7 goluri marcate

CS Chișoda și-a adus în sfîrșit cu adevărat aminte că este vicecampioana Diviziei D Timiș, extinzîndu-și astăzi la 15 numărul jocurilor fără eșec, după un facil 1-7 (0-4) ca o a cincea victorie consecutivă, în dauna codașei cu juniori Avântul Bobda, deplasare pe un teren foarte greu, avînd ca principal scop evitarea accidentărilor, iar Mama Mia și-a reconfirmat forța de lider cu avans al ligii a patra, 7-0 acasă cu Arsenal Flacăra Făget.

”Pe un teren foarte greu, băieții au jucat bine și îi felicit pentru prestația lor. Mă mulțumește evoluția echipei și scorul”, a spus la final Sorin Bălu, antrenor al liderului CS Nuova Mama Mia, care s-a impus la pas la Becicherecu Mic, marcînd atît din lovitură liberă sau corner, cît și din acțiune.

Călin Toma a deschis seria golurilor primei clasate, din lovitură liberă, în primul sfert de oră, iar la pauză avea să fie deja 3-0, pînă la final Mama Mia mai punctînd de 4 ori. Pentru pretendenta la revenirea în Divizia C au mai înscris Marius Toma, Zurbagiu, Molcuț, de două ori, și Gîrz, tot de două ori.

Învingătoarea a apelat la Culda – Miheț, Marius Toma, Călin Toma, Damian (62, Telescu) – Hodiș, Zurbagiu, Jichici (65, Radu), Centea – Băișan (60, Gîrz), Molcuț (70, Radosav). Pe bancă: Filip – Negruț, Luță. N-au fost convocați pentru jocul cu făgețenii sportTurbureanu Beni, Mancaș, Terec.

Tot de șapte ori, dar în deplasare, a marcat echipa pregătită de Adrian Șețu, CS FC Chișoda, care, pe un teren asemănător celui de la Teremia Mare, adică foarte greu, a înregistrat un succes similar, 7-1, față de 8-1 în precedenta ieșire.

Și în acest caz, un meci fără istoric, scopul oaspeților fiind să scape fără accidentări de pe ”Voința”, în Fratelia, unde joacă mai nou ”pepiniera” Luceafărului. Fără Gherman, menajat în urma unei ușoare accidentări, și în doar 12 oameni, chișozenii au marcat pe rînd astfel…

0-1, Vițan în minutul 13, cu un șut la colțul lung de la 15 metri, în urma unui corner executat de Glodean;

0-2, Abu Lebda în minutul 26, la capătul unei acțiuni personale, de pe dreapta, la colțul lung;

0-3, Vereșteanu în minutul 31, din drop, la centrarea lui Sava;

0-4, Magdaș de la 6 metri, după o acțiune inițiată de Abu-Lebda, continuată cu centrarea lui Vereșteanu;

1-4 în minutul 53, prin Tăbleț, de la 18 metri, cu un șut foarte frumos;

1-5, Vereșteanu în minutul 62, după ce a depășit 3 adversari, rămînînd singur cu portarul;

1-6, Sava din 8 metri, servit de Magdaș, același Sava mai avînd și o bară de la 2 metri;

1-7, Ganea în minutul 90, din cădere, bară-gol, din centrarea expediată de pe dreapta de Vereșteanu.

Chișozenii s-au impus în alcătuirea Sîrbu – Vasîncă, Vițan – cpt. (Mladin), Petruș, Berceanu – Sava, Glodean, Abu-Lebda, Vereșteanu – Magdaș, Ganea.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 − doi =

 


Alte articole legate de acest subiect: