Mama Mia, tot mai departe de ţărm: 0-1 cu FC Hunedoara

Mama Mia Becichierecu Mic a suferit marţi seară cea de-a patra înfrîngere acasă în returul ligii a treia, respectiv a cincea în 2012 cu acelaşi scor, 0-1, îngreunîndu-şi soarta în subsolul seriei a V-a în urma reuşitei lui Jitaru pentru oaspetea FC Hunedoara, aflată încă în urmărirea liderului ACS Recaş. „Scorul este unul total nemeritat şi îmi felicit jucătorii pentru dăruirea şi efortul depus”, a spus la final Sorin Bălu, antrenor al timişenilor.

Mama Mia, care şi anul trecut s-a regăsit într-o disperată luptă pentru supravieţuire, scoasă la capăt pe criteriul locului 13, nu va putea apela la Jilcu, eliminat, cu ocazia deplasării de sîmbătă la CS Vladimirescu 2003, după care va mai juca împotriva lui CFR Simeria şi la Gloria Reşiţa.

Bălu a subliniat că în condiţiile în care nu a putut alinia unii componenţi cu experienţă, ca Telescu şi Luţă, ambii accidentaţi, Hecsko, suspendat, respectiv Glava, care nu mai face parte din lotul divizionarei C, s-a bazat şi pe aportul unor juniori, dintre care căpitanul Zurbagiu a reconfirmat ca fiind tot mai bun de la meci la meci, respectiv Semenea şi Centea, destul de buni în partida cu ocupanta locului 2, care a punctat prin Jitaru, în minutul 74, cu un şut din careu, bară-gol.

Atacantul Jilcu a fost sancţionat cu cartonaş roşu şi eliminat din joc la scorul de 0-1, în urma unui duel în careul hunedorean la care Mama Mia a solicitat acordarea unui penalty.

Mama Mia: Culda – Radu, Ştefanovici, Zurbagiu – cpt., Burduhos – Semenea (65, Dragodan), Buda, Bâldea, Centea (73, Scânteie) – Hodiş, Jilcu. Iacob – Telescu, Filip.

Mama Mia, aflată la al patrulea eşec la rînd, coboară pe penultimul loc, la egalitate de puncte cu Flacăra, şi la două puncte în urma ocupantei locului 13, Gloria CTP Arad.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Mama Mia, tot mai departe de ţărm: 0-1 cu FC Hunedoara

  1. ionelule spune:

    foarte meritat rezultatul,nu ce spune balu.echipa hunedoreana a dominat la toate capitolele si a castigat pe merit.mama mia atata poate…

  2. mIRCEA spune:

    Imi poti trimite prin e-mail echipa FC Hunedoara?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 + = opt

 


Alte articole legate de acest subiect: