Mama Mia, unica neînvinsă în C4, răstoarnă de la 0-1 la pauză: 3-2 cu Muncitorul Reşiţa

CS Nova Mama Mia Becicherecu Mic a păstrat şi la început de octombrie nota primirii măcar a unui gol acasă, dar cu punctele în cont, rămânând unica grupare neînvinsă din C4 după şase etape de campionat.

Astăzi, într-un joc început conform orarului autumnal, de la 3 după-amiază, elevii lui Sorin Bălu şi Narcis Petre s-au impus cu 3-2 (0-1) în dauna Muncitorului Reşiţa, care a deschis scorul după mijlocul primei reprize, fructificînd prin Săulescu, în minutul 32, unica incursiune majoră în careul timişenilor.

Nou-promovata Mama Mia a tranşat pînă la urmă duelul ocupantelor locurilor 3 şi 4, acumulând deja 11 puncte şi confirmând pe undeva linia rezultatelor înregistrate în această primă jumătate a turului, în cazul ambelor formaţii.

Fără pardon până acum acasă, 2-1 la precedenta apariţie, cu FC Avrig, după un 1-1 la debut cu Jiul Rovinari, alb-roşii au răsturnat după pauză la 3-1 în faţa unor cărăşeni care n-au simţit gustul succesului pe alte terenuri, remizând 1-1 la Pandurii II dar şi cedând în propriul judeţ, 1-0 la Reşiţa şi 2-0 la Caransebeş.

Telescu şi compania rămân aşadar fără eşec în 5 jocuri şi cu doar 5 goluri primite, capitol la care înaintea etapei de astăzi FC Hunedoara excela, cu doar unul încasat.

Dar timişenilor le-a venit inima la loc abia în minutul 53, când Hodiş a scos o lovitură de la 11 metri, transformată de Radu: 1-1. Nu mult a trecut şi apoi acelaşi Hodiş l-a angajat în adâncime pe Băişan, care, cu un lob de la 16 metri, a preluat conducerea pentru Mama Mia, 2-1 în minutul 55.

Din creator şi co-autor, Hodiş s-a transformat în minutul 75 în marcator, scăpând singur şi driblându-l şi pe goal-keeper-ul Muncitorului: 3-1.

Hodiş a fost de departe omul providenţial pentru învingători, care, deşi au trăit periculos odată cu micşorarea avantajului, în minutul 84 (marcator Beloescu), s-au apropiat la un punct de liderul înaintea acestei runde, CS FC Caransebeş, care a stat, urmând a primi în intermediara de marţi vizita lugojenilor, învingători azi cu 4-1 în dauna celeilalte reşiţene, AFCM 2012.

„Echipa mea a dat dovadă şi astăzi de putere de caracter şi forţă de revenire, după ce a fost condusă”, a spus Sorin Bălu.

CS Nova Mama Mia: Rusu – Miheţ, Telescu, Marius Toma, Negruţ (89 Beniamin Turbureanu) – Băişan (65, Ştefanovici), Zurbagiu, Radu, Centea (80, Călin Toma) – Hodiş, Molcuţ (75, Damian).

Pe bancă: Culda – Mancaş, Luţă. Gazdele n-au putut apela la Magdaş, cu mâna ruptă, respectiv Silaghi-Perju.

*

Rezultatele etapei a 6-a:

Vulturii Lugoj – FCM Reşiţa 4-1: Vlădia (5), Radosav (20), Stoica (55, 80) – Ciutură (60)
Jiul Rovinari – Pandurii II 0-0
Ştiinţa Turceni – Millenium Giarmata 1-2: 
Murdărea (81) – Schinteie (50 – autog.), Jichici (64)
FC Avrig – FC Hunedoara 1-5: Frăţilă (74) – Lintaru (4), Şoit (6), Petresc (73 – pen.), Nicula (78), Drăgan (83)
Becicherecu Mic – Muncitorul Reşiţa 3-2: Radu (53 – pen.), Băişan (55), Hodiş (75) – Săulescu (32), Beloescu (83)
FC Caransebeş a stat.

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: