Mănăilă, 1-0 Mama Mia: ”Important e să ducem mai departe fotbalul din Timiș, cât de mult putem!” Aslău: ”Am fost neinspirați în fața porții”

CS Nuova Mama Mia a câștigat acasă pe CFR la debutul în retur, aliniind noua garnitură din curtea lui Marcel Băban la Jimbolia, completată cu un cvartet de peste hotare dar și cu tineri care în tur au jucat în Liga 2 la alb-violeții lui ASU Politehnica, dintre care Patrick Niță a fost autorul unicului gol, spre mijlocul reprizei a doua, tot el ochind și bara în minutul 90. La final, antrenorul învingătorilor, Dan Mănăilă, a salutat atitudinea elevilor săi…

Dan Mănăilă

Dan Mănăilă

 

”Chiar aveam nevoie de un debut victorios iar important este să ducem mai departe acest brand și fotbalul din județul Timiș, cât de mult putem, să facem o figură frumoasă”, a spus Mănăilă după succesul din etapa a XIV-a, remarcând că ”băieții noștri au avut de jucat un prim meci pe teren neutru, în compania unei formații mult superioară nouă ca omogenitate. Noi eram adunați doar de câteva zile dar prin dăruire, determinare și organizare am reușit o frumoasă victorie, după un joc intens, plăcut ochiului, și sper să o ținem tot așa. Că mai învingem, că mai pierdem, important e să nu renunțăm!”

Despre alinierea în primul 11 a patru jucători de peste hotare, Mănăilă a explicat că ”am o bună relație de amiciție de foarte mulți ani cu un impresar din Paris, și pe la toate formațiile la care am activat mi-a trimis jucători de calitate, ceea ce consider că este cazul și de data aceasta, iar ei intenționează să pătrundă în fotbalul românesc, au nevoie de noi și noi avem nevoie de ei, așa încât ne ajutăm unii pe ceilalți”.

Mănăilă a mai confirmat că viitoarea partidă considerată pe teren propriu pentru CS Nuova Mama Mia va avea loc la Jimbolia, ”urmează într-adevăr două deplasări, la Alba Iulia și la Giarmata, după care primul meci acasă îl vom găzdui la Jimbolia, cu Industria Galda. Terenul era acolo gata de joc și acum, dar a fost prea târziu cu avizul de la ISU”, explicând totodată că și-a intrat în drepturi pe banca tehnică a grupării din Liga 3: ”Altfel federația nici nu-ți dă dreptul să stai pe bancă iar legitimația I.D. n-o primești decât în baza unui contract”.

26

 

Din tabăra învinșilor, antrenorul principal Mircea Aslău a admis că ”noi am tratat partida cu superficialitate iar rezultatul n-a fost de partea noastră. În orice caz, felicit gazdele pentru modul cum au abordat partida!”

Cât despre perspectivele Gloriei în sezonul de primăvară, ”obiectivul nostru este să facem cât mai multe puncte, o echipă care joacă, iar importantă este și forma în care ne găsim la momentul respectiv. Azi jocul a fost haotic și n-am avut câștig de cauză”.

Cât despre faza unicului gol al jocului, derulată în minutul 63, în urma căreia oaspeții au contestat o poziție de ofsaid, Aslău a zis că ”nu pot să știu dacă a fost sau nu ofsaid, căci eram într-o poziție care nu îmi permitea să constat cu exactitate, dar până la urmă nu mă pronunț. Ne-am oprit, au dat golul… Au o echipă de viitor, o echipă frumoasă. Am prins și un portar în mare formă, destul de bun, iar noi am fost neinspirați în fața porții. E o serie cu multe echipe echilibrate valoric în care sperăm să ne descurcăm prin prestații cât mai bune și să ne câștigăm jocurile de acasă”.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: