„Mânjii” lui FC Marcel Baban distrug 2002 după pauză

„Astăzi s-a dovedit că avem jucători talentaţi, care în scurt timp pot face pasul spre eşaloane superioare”, a jubilat Sorin Bălu după cel de-al doilea succes la rând în 2011, şi încă unul categoric obţinut sâmbătă, în etapa a XIX-a a Diviziei D Timiş, 4-0 cu Poli 2002, Ţoţu, din penalty, în minutul 55, Rus, în minutele 63 şi 88, şi rezerva Sima, în minutul 85, semnând o spectaculoasă desprindere după pauză pentru „mânjii” Jimboliei.

„Sicoe, fundaşul central cu care am debutat cu victorie duminică, la Dragşina, a plecat în cele din urmă în Austria, aşa încât am improvizat în defensivă cu Chitucea, care altfel joacă în avanposturi, dar am trecut peste toate şi am obţinut o victorie extraordinară, care este a lor, a tinerilor din echipă, şi numai a lor. Îi felicit pentru dăruirea exemplară şi sperăm să adăugăm celor două victorii, ambele la zero”, a spus antrenorul Sorin Bălu, care a fost văduvit de absenţele a cinci jucători, cu varii probleme medicale.

De fapt, victoria ar fi putut fi şi mai drastică dacă Rus şi-ar fi trecut în cont un hat-trick, mijlocaşul dreapta ratând însă un penalty în minutul 60, la scorul de 1-0, după care s-a răzbunat cu o „dublă”.

FC Marcel Baban Jimbolia s-a impus în formula Papp (89, Ciubotariu, un junior născut în 1997) – Tuică, Ardelean, Chitucea, Mitru (83, Sima) – Rus, Cănuci, Ţoţu, Popescu – Şerban, Ţăranu.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


1 × noua =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: