Marcatorul Popovici: ”Îi dedic victoria și acest gol lui nea Adi!”

Alexandru Popovici a marcat primul gol acasă în actualul sezon al Ligii 1, după cele două înscrise prin deschiderea scorului în remizele de la Mediaș și Drobeta Turnu Severin, reușita sa din minutul 57 al debutului pe teren propriu în play-out, 1-0 cu FC Voluntari, echivalând cu 3 puncte care au anihilat total din doar două mișcări handicapul față de Concordia, trupa depășită pe ultimul loc salvator.

20170320_200124

”Îi dedic victoria și acest gol lui nea Adi! Ne cunoșteam foarte bine, ne-am înțeles foarte, foarte bine… Îmi pare nespus de rău, a fost o săptămână tristă pentru noi… Am făcut însă tot posibilul să câștigăm, ne-am dat viața cum s-ar spune pentru aceste 3 puncte. Iar eu am spart gheața după câteva situații ratate. Mă bucur că antrenorii au avut încredere în mine și au mizat pe aportul meu, și mă bucur că am reușit să marchez”, a spus Popovici.

Întrebat despre reacțiile negative pe care le-a recepționat din tribună la 0-0, când i s-a solicitat schimbarea, Popovici a admis că ”le-am auzit, cu certitudine, dar pe mine mă ambiționează asemenea lucruri, și sunt obișnuit cu ele; de fiecare dată aud chestiile astea și mă bucur că am înscris și am învins, le-am dat peste nas. Chiar dacă mă contestă, aveam încredere că o să am oportunitatea de a marca”.

Despre următoarele 12 etape, în lupta pentru evitarea retrogradării, ”noi avem foarte mare încredere în noi și avem încrederea necesară că vom încheia peste locul de baraj. Dacă publicul este alături de noi și în continuare, căci conducerea e, și avem mare nevoie de public, atunci putem reuși orice, și indiferent dacă ne mai și critică, avem mare nevoie de public și noi în teren simțim acest lucru. Avem foarte mare încredere că vom scăpa de locul de baraj!”

Popovici a mai spus că ”să ne detașăm de această victorie și important e să nu ne culcăm pe o ureche. Suntem încă acolo, în joc, și orice punct contează”.

Urmează mai întâi meciul acasă din Cupa României, marți 28 martie de la ora 20,30, în sferturi, cu CFR Cluj: ”Ne dorim foarte mult să mergem mai departe iar CFR este una dintre cele mai valoroase echipe din acest campionat. Dar e un singur meci, e și acasă, și avem mare, mare încredere și în acest meci. Am trăit bucuria victoriei la calificarea în finală, eram copil, alături de echipă, nu m-am putut bucura alături de ei pe teren, dar sper că de data asta o voi face. Acesta e avantajul fotbalului, că tot timpul ai ocazia să-ți iei revanșa. Pe atunci la echipă erau foarte, foarte mulți bani, altă atmosferă, emulație, dar nu s-a luat Cupa. Acum suntem micuți, mai mici, însă cu o mare determinare, și putem aduce Cupa la Timișoara”.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: