Marcel Răducanu revine la Timişoara, în conlucrare cu FC Porto Bega. Campusul „Marcel Răducanu – Individual football training”, la a doua ediţie

Un număr în creştere de cursanţi-practicanţi, fotbalişti juniori, se va reuni luni dimineaţă la startul celei de-a doua ediţii a campusului de pregătire fotbalistică a copiilor “Marcel Răducanu – Individual football training”, antrenamentele urmând a fi coordonate de însuşi Marcel Răducanu, care revine aşadar la Timişoara.

Ediţia I a "Marcel Răducanu individual football training", din iunie 2013, a fost un real succes

Ediţia I a "Marcel Răducanu individual football training", din iunie 2013, a fost un real succes

 

 

Cursul săptămânal de pregătire are deja peste 30 de copii înscrişi, faţă de 25 la ediţia inaugurală, şi mai bine de treisferturi dintre cursanţi sunt din afara Timişoarei, inclusiv din Republica Moldova, dar şi de la grupări bucureştene precum Steaua sau Dinamo.

Juniorii se înscriu în cadrul categoriilor de vârstă 1999-2000, 2001-2002 şi 2003-2004, în vreme ce staff-ul tehnic, coordonat de Marcel Răducanu, include alţi 3 antrenori, dintre care unul cu portarii.

Antrenamentele se vor desfăşura pe terenul de fotbal al ex-divizionarei D CS FC Chişoda, în fiecare zi de la 9,30 la 11 respectiv de la 17,30, de luni 28 iulie până vineri 2 august. Campusul prevede şi disputarea a două jocuri internaţionale, invitate de către amfitrioni, FC Porto Bega Timişoara, fiind grupările sârbeşti ZSK Bistrica Novotni Skola, cu o formaţie feminină din generaţia 1999-2000, respectiv OFK Kikinda, grupa de băieţi 2001, iar meciurile sunt prevăzute în 1 august.

Aşadar o vacanţă activă şi… atractivă pentru copii, care vor beneficia în cadrul taxei de înscriere şi de cazare şi masă la “Hotel Aurelia Timişoara”, urmând a efectua pregătirile în trusouri galben-negre, oferite cu aportul companiei Cottontex.

Tiberiu Turloiu, preşedinte FC Porto Bega Timişoara, s-a arătat încântat de creşterea numărului de juniori care vor răspunde prezent acestei rare oportunităţi de a-şi îmbogăţi arsenalul fotbalistic sub bagheta reputatului Marcel Răducanu.

Înscrierea la campus se realizează pe www.fcportobega.ro.

Ulterior campusului, FC Porto Bega, grupa 2001, va efectua un cantonament de pregătire la Rânca şi are în plan participarea la „Cupa Cotta”, la Arad, la finele lunii august.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 3 = patru

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: