Mărghidan: ”Foarte important în economia accederii în play-off. Băieții s-au mobilizat extraordinar!”

Deși fără antrenorul principal Flavius Stoican pe banca tehnică și fără 4 jucători, cu toții prinși în plasa pescarilor de ”rezultate pozitive”, urmașa lui ACS Șirineasa și ACS Energeticianul s-a detașat astăzi de la 11 pe ”Electrica” de Ripensia Timișoara, 0-2, gorjenii revenind în zona play-off, pe când roșu-galbenii au suferit prima înfrângere în Liga 2 în 2021. La final, în absența tehnicianului învingătorilor, directorul sportiv al oaspeților, Radu Mărghidan, a răspuns după cum urmează…

”Un joc pe care noi trebuia să-l câștigăm, foarte important în economia accederii în play-off. Băieții s-au mobilizat extraordinar, absolut toată lumea s-a achitat perfect, îi felicit pe toți pe această cale, pentru o victorie muncită.”

”Flavius din păcate a fost și el lovit de acest virus, situația lui este O.K., e acasă de duminică seară, de lunea trecută, e O.K. ca stare a sănătății. Băieții dedică victoria atât antrenorului cât și colegului nostru Paul Copaci, al cărui tată trece prin momente destul de dificile, iar pe această cale îi urăm multă sănătate, îi suntem alături!” 

”Poate s-a întâmplat într-un moment când ieșeau la încălzire, când s-au schimbat, dar în nici un caz… La noi se respectă protocolul medical atât la meciurile de acasă cât și în deplasare, n-avem probleme din acest punct de vedere.” 

Rezultatele etapei a XIX-a în Liga 2 și programul rundelor 19-20, pe coloana clasamentelor secțiunii Fotbal.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 × = zece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: