Marişescu, după Spartak – Deta 5-2: „Nici nu mă puteam bucura”

Spartak Gottlob a inaugurat vineri seară de la ora 19 cea de-a XIII-a etapă a Diviziei D Timiş printr-o a patra victorie stagională, venită după 4 eşecuri la rînd, Făgeţan fiind autor a 3 goluri într-un 5-2 (4-1) cu „lanterna roşie” AS FC Deta, rămasă cu doar 3 puncte în cont.

Aşadar Făgeţan, Marincu şi Marian Călin, care în ultima pătrime avea să fie eliminat din joc, păstrînd nefastul obicei recent al celor din Gottlob, au semnat reuşitele gazdelor, sarabanda golurilor fiind deschisă spre mijlocul primei părţi de către atacantul Nicu Făgeţan, la capătul unei frumoase acţiuni de atac, printr-o finalizare cu exteriorul, la colţul lung.

Jude avea să egaleze dintr-o lovitură liberă de la 22 metri, puţin mai apoi, iar detenii aveau ulterior să şi „închidă” tabela de marcaj, tot dintr-o fază fixă, Rujan transformînd la scorul de 5-1 un penalty acordat pentru faultul comis de Bota. Meciul era însă deja jucat…

Marincu, după o acţiune prelungită de atac, o readucea pe Spartak în avantaj în cea de-a doua parte a primei reprize, finalizînd pe o respingere a adversarului, iar Marian Călin făcea 3-1 cu un şut deviat, dinafara careului.

Făgeţan şi-a adăugat zestrei cîte un gol de fiecare parte a pauzei, dar chiar şi triumful la 3 goluri diferenţă, cel mai clar pentru „lubeniţari” în acest tur, însă în faţa unei ultime clasate care cîştiga doar în runda a zecea (1-0 cu FC Auto), nu l-a satisfăcut pe antrenorul-jucător Gheorghe Marişescu: „Nu sunt mulţumit de evoluţia noastră, iar la final nici nu mă puteam bucura.”

De fapt, Marişescu a avut pe bună dreptate şi alte motive de mîhnire, Marian Călin văzînd şi el cartonaşul roşu, în minutul 72, pentru un fault din postură de ultim apărător, comis la limita careului, eliminare adăugată celei înregistrate recent de un alt jucător al Spartakului, Gorgan.

Spartak Gottlob: Petrar – Marian Călin, Marişescu, Bura, Mărăndescu (Sandu Denis) – Oros (Novac), Clej, Bota, Marincu (Apostol) – Făgeţan, Nastor (Lucaciu). Pe bancă: Boceanu.

AS FC Deta: Marta – Picioruş, Mioc, Paraschiv, Anca – Pau, Mihalache (Stan), Jude, Kremer – Rujan, Marcu. Pe bancă: Schwartz, Pantiş.

Spartak se va deplasa week-end-ul următor la Şag, pentru jocul cu Timişul, iar următorul meci acasă îl va avea cu CFR Timişoara.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase + 2 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: