Marius Popescu (ASA Târgu Mureș): ”Dacă nu intervine un investitor, va fi foarte greu de continuat din iarnă”

ASU Politehnica a stopat astăzi pe ”Știința” din Timișoara seria de 3 victorii a ardelenei ASA Târgu Mureș, 3-0 identic ultimului eșec aplicat ex-prim-divizionarei la începutul acestei luni, pe 4 noiembrie, de nimeni alta decât Dunărea Călărași.

Târg-mureșenii n-au mai repetat și pe Bega triumful din precedenta deplasare, 1-2 la Șiria cu UTA, fiind astfel depășiți în clasament de alb-violeții de la ASU Politehnica.

Despre trista soartă a vicecampioanei naționale din 2015, astăzi bântuită de faliment, antrenorul principal Marius Popescu s-a referit în urma înfrângerii de pe ”Știința, unde a avut la dispoziție numai 4 jucători de rezervă: ”E mai dificil pentru echipă în situația dată, și după un drum anevoios, dar încercăm să menținem lucrurile sub control”.

Popescu a semnalat că ”am avut și momente bune de joc, însă cu oscilații, iar pe greșelile noastre am oferit avantaj oponenților. Ei alcătuiesc o formație harnică, ambițioasă, care își merită locul prin tot contextul creat de ei, ceea ce se întâmplă în jurul acestei echipe”.

Marius Popescu a explicat și prezența a doar 4 jucători pe banca de rezerve a vizitatorilor: ”Iar noi, dacă nu abordezi fiecare fază la același nivel bun… Ca jucători, atât mai avem, deoarece pe alții am fost nevoiți și i-am trimis la juniori republicani, căci s-au acumulat deja două neprezentări iar la cea de-a treia te taxează, suferă și echipa mare, seniorii din Liga 2”.

”Încercăm să facem față în această situație inedită, iar atât eu cât și jucătorii și persoanele care ajută și conduc căutăm să nu ne facem de râs. Și azi am fi putut mai mult dar n-am marcat”, a mai spus antrenorul oaspeților.

”Nu cunosc detaliile insolvenței în cazul de față, de la ASA, căci altfel știu în ce constă, am trăit o alta. Există o masă credală, planul trebuie respectat, însă dacă nu intervine un investitor, din punctul meu de vedere va fi foarte greu de continuat din iarnă”.

Anul trecut pe vremea asta, la final de noiembrie, ASA trecea în premieră pe plus la rubrica puncte în Liga 1, învingând în etapa a 18-a a elitei cu 1-2 la Chiajna contra Concordiei și acumulând ca ”lanternă roșie” 3 puncte, deși cu bilanțul 18 3 3 12, știrbit însă de penalizare.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 5 = trei

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: