Marius Stanache (Avântul Periam): ”Din câte știu nu o să se mai accepte din retur decât prezența 100% la antrenamente”

În deplasare astăzi la Timișoara, nou-promovata CS Avântul Periam a sucombat la ultima reprezentație din anul 2020, încasând în etapa a X-a din Liga 3 jumătate din totalul golurilor primite în întreg turul campionatului, în primele 9 runde: 7-0 pentru ACS Poli. Ocupanta locului 7, cu cele mai multe remize dintre participantele în Seria 8, s-a aliniat pe ”Electrica” după o serie de 3 apariții fără înfrângere, ba chiar cu două victorii cu 0-2 în deplasare, însă ”violeții” de pe podium n-au iertat-o, lăsând-o doar pentru a doua oară în sezonul de toamnă la zero la capitolul goluri înscrise. Astfel au început timișenii returul, dar bine pentru ei că s-a și încheiat pe 2020 tot azi…

Marius Stanache, antrenorul principal al Avântului, a spus după înfrângere: ”Normal că nu este ceea ce ne-am dorit, să luăm așa o bătaie… Probabil că noi am intrat în vacanță după meciul cu Cermei, am intrat în teren relaxați… Încă o dată, la noi nu s-a pus chiar atât de mare accent pe partea de pregătire, s-a ajuns de comun acord cu jucătorii să-și vadă de serviciu cei care îl au, iar asta își spune cuvântul atunci când joci cu formații care efectuează zi de zi antrenament și mai au și 2-3 jucători de valoare între copii. Își pune amprenta pe joc, iar ei au meritat victoria, noi am avut numai două șuturi la poartă, așa încât ce să mai zic despre meci!?”

CS Avântul mai încheia un joc fără a marca și în 26 septembrie, 2-0 pentru ACS Progresul, la Pecica, în urmă cu 7 etape. ”Putea și nu putea, nu mă încântă cu nimic”, a răspuns Stanache, referitor la ratarea golului de onoare, bară a timișenilor.

”Am pierdut, să vedem acum ce urmează din iarnă… Știu sigur că nu o să se mai accepte, din câte știu din retur nu se va mai accepta decât prezența 100% la antrenamente, asta e 100% din discuțiile cu conducerea, iar de aceea vom întocmi o analiză a jucătorilor și li se va comunica exact, astfel încât să știm și noi, și jucătorii. Probabil unii nu vor mai putea face parte din lot, și să ne axăm să aducem alții, căci la Periam, sincer, din punctul meu de vedere, cred că avem condiții de primele 3 echipe, hai să zic nu primele trei dar primele 5, și asta din toate punctele de vedere: financiar, organizatoric, ca bază de antrenament. Au tot ce le trebuie, iar acum ni s-a pus la dispoziție, ni se pregătește și nocturna, dar numai pentru antrenamente, nu și pentru jocuri oficiale. Deci condiții sunt, iar ei sunt 100% cu banii la zi, chiar ieri li s-au virat, și nu sunt puțini, chiar puteți să menționați că la Periam nu sunt bani puțini pentru acest nivel și la ce se cere, așa încât probabil că o să fie mai mulți doritori de la iarnă, care vor vrea să vină la această echipă și să se ocupe exclusiv de fotbal!”, a mai explicat Marius Stanache.

În completare, ”clar, salvarea de la retrogradare rămâne ca obiectiv al nostru, iar dacă ne ajutăm și mai facem 10 puncte în primăvară cred că suntem salvați, cu 20 de puncte nu cred că o să avem probleme. Mai ales că văd că sunt probleme mari pe la alte cluburi, probleme financiare, chiar și la Dumbrăvița, inclusiv la Poli am înțeles că au salariile neplătite de 4 luni, ori spre fericirea noastră și datorită conducerii și profesionalismului acesteia, din punctul meu de vedere, noi chiar stăm bine, nu s-a întârziat mai mult de două zile la salarii, și asta datorită băncilor”.

Sezonul de toamnă al Ligii 3 e gata, Stanache a urat ”Sărbători fericite și un sincer La Mulți Ani lui Silviu, îl cunosc, e prietenul meu din Craiova!”

Programul etapei a X-a în C8 și clasamentul actualizat, pe coloana datelor tehnice.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru + = 7

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: