Mașloc se desprinde afară la 3 diferență până în minutul 52, Dumbrăvița iar nu învinge iar Biled poartă banderole albe

Primelor două meciuri disputate vineri în etapa a șaptea din liga a IV-a timișeană li s-au adăugat alte două, derulate astăzi de la ora 11, iar de această dată n-au mai învins gazdele, vizitatorii plecând neînvinși din deplasare.

Ieri s-au jucat așadar două partide din runda în curs a Diviziei D Timiș, în care ”bulgarii” au înregistrat al cincilea triumf consecutiv iar cei de pe Aranca a doua înfrângere succesivă, pe când cei din Biled s-au revanșat pentru usturătorul eșec de la Giarmata Vii prin a trece cum era și de așteptat de codașa fără punct în cont din Jimbolia.

La Dudeştii Vechi a fost Pobeda – CS Unirea Sânnicolau Mare 4-2 (1-2), Toma Budur (min. 43), Daniel Tulcan (min. 59), Ioan Kalapiş (min. 73) şi Sebastian Lobonea (min. 76) răsturnând scorul pentru gazde după ”dubla” lui Andrei Cărpinişan din minutele 20 şi 33. Cu aceste reuşite, Cărpinişan a ajuns la cota de 7 reuşite, fiind golgeterul echipei Unirea, pe când cu această victorie ”bulgării” pregătiţi de antrenorul-jucător Daniel Vasilcin rămân în continuare pe locul întâi în clasament.

Voinţa Biled – ACF Băban Marcel Jimbolia s-a încheiat 3-0 (2-0) prin golurile lui Ionuţ Nemițeanu (min. 15 şi 22) și Alin Stroe (min. 86), echipa dedicându-i victoria antrenorului Iulian Tăut, care astăzi are nunta și ieri a fost în pregătiri pentru frumosul eveniment, lipsind de pe banca tehnică.

În teren în schimb, jucătorii echipei gazdă au purtat banderole albe pe braţul drept, în semn de protest și ca manifestare a nemulțumirii în urma meciului din etapa trecută, disputat la Giarmata Vii cu ACS Ghiroda, și pe marginea căruia gruparea din Biled arată cu degetul către AJF Timiş, apreciind că observatorul de joc Marian Cârciumaru a fost pasiv şi nu s-a implicat cu acel prilej, fără a lua vreo atitudine în privinţa contestaţiei depusă de cei din Biled și lăsându-i pe arbitrul Brădău şi delegatul amfitrionilor, Alin Miloş, să măsoare dimensiunile suprafeței de teren, fără a-l chema și pe delegatul formației vizitatoare, care a întocmit contestația dar a și fost chiar ameninţat și înjurat ca la uşa cortului de antrenorul care se ocupă cu portarii, conform tot clubului oaspete.

Au jucat următoarele formaţii:

Voinţa: Butoi – Drăguşi, Alex Marincu, Meltiş, Munteanu, Bobu, Mihalache, Adrian Marincu, Peica, Chiricescu, Nemițeanu.

Au mai jucat: Stroe, Ciprian Palade, Iordache şi Sandu.

Pe bancă: Bogdan junior şi senior, Tomescu, Brustureanu.

Jimbolia: Radu – Repca, Catrici, Cristian Palade, Gheorgheoiu, Chiper, Chivorean, Paşca, Miculete, Petrovici, Braşoveanu.

Antrenor: Dan Mănăilă.

Au mai jucat: Haiaş, Ciobanu, Bursuc, Cioată.

Pe bancă: Sebastian Micu.

Au arbitrat: Cosmin Ripan – Corado Roşu respectiv Claudiu Stanciu (toşi din Lugoj). Cosmin Ripan a debutat la centru cu brio în acest eşalon.

Astăzi de la ora 11 s-au jucat așadar alte două meciuri, încheiate în schimb fără succese ale gazdelor:

ACS Dumbrăviţa – Timişul Şag 1-1 (0-1). Depășiți la scor în restanța de marți, ”verzii” n-au învins din nou acasă, pe când CS Timișul și-a prelungit la trei apariții seria invincibilității. În prima parte a jocului, trupa managerului Adrian Ianoşev a deschis scorul în minutul 29 prin Bogdan Moroşanu, plecând la pauză cu un avantaj minim. În mitanul secund, micuţul Adrian Ştefan a egalat la unu în minutul 62, iar rezultatul a rămas nemodificat până la final.

Voința Mașloc: 4 victorii succesive din 6 jocuri la rând fără eșec, cu 16 goluri marcate

Voința Mașloc: 4 victorii succesive din 6 jocuri la rând fără eșec și cu 16 goluri marcate

În schimb a doua înfrângere succesivă la zero din 4 eșecuri în șapte apariții pentru elevii lui Chimiuc, astăzi la un scor de neprezentare: Cocoşul Orţişoara – Voinţa Maşloc 0-3 (0-2). O primă repriză reuşită de trupa lui Adrian Şețu, care a marcat prin Cosmin Bogdan (min. 16) şi Ovidiu Glodean (min. 31). În mitanul secund, vicecampionii la zi au majorat scorul prin Cristian Pele (min. 52) şi s-au mulţumit până la final cu acest scor de forfait, echivalând cu a patra victorie la rând a fruntașei, care n-a mai cedat din runda inaugurală.

Etapa continuă după-amiază de la ora 17, când se mai joacă două partide, și anume Unirea Banloc – Flacăra Arsenal Făget şi Avântul Periam – Progresul Gătaia. Ierarhia și programul rundei viitoare, pe coloana dreaptă, laolaltă cu rezultatele din Liga 1, Liga 2 și C4.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: