Mediop, ”dublă” în Plopi în doar câteva minute: Ripensia, 2-1 (2-0) cu Național Sebiș. Fridrich, două pentru CSM Lugoj la Făget

Soarele ultimei zile din luna ianuarie a ținut astăzi cu fotbalul, care se dezmorțește tot mai mult înaintea sezonului de primăvară, al cărui start în Liga 2 se ivește la orizont la puțin peste 3 săptămâni, ceea ce i-a determinat și pe nou-promovații timișoreni în eșalonul secund să dispute încă o partidă de verificare.

Disputat pe terenul din Cartierul Plopi astăzi de la ora 13, meciul amical dintre fostele partenere de întrecere în sezonul trecut în Seria a IV-a din Liga 3 s-a încheiat cu victoria echipei din divizia secundă, pregătită de Paul Codrea, care a folosit întreg lotul pe care îl are la dispoziţie, rulând 24 de jucători: Ripensia Timişoara – Naţional Sebiş 2-1 (2-0).

Ocaziile s-au succedat la ambele porţi însă mai precis în repriza I s-a dovedit a fi tocmai golgheterul gazdelor timișorene, senegalezul Mediop, care a semnat o ”dublă scurtă”, în minutele 29 şi 31.

În mitanul secund, ceva mai precis spre mijlocul părții a doua, oaspeţii divizionari C au redus din diferenţă în minutul 66 prin Săulescu.

Ripensia va juca următorul meci de verificare tocmai în județul Arad, sâmbătă, pe Mureș, cu partenera de întrecere din eșalonul secund UTA.

La fluierul arbitrului Alexandru Manea au jucat următoarele formaţii:

Ripensia: Rădulescu – Vlădia, Marius Toma, Apro, Călin Toma – Tudor, Zurbagiu, Mânecan, Ungureanu, Mediop, Golda.

În repriza a II-a au mai jucat Munteanu – Semeniuc, Burdeţ, Horcea, Popescu, Stoi, Bobină, Radu, Neamţu, Dumiter, Cluci şi Codreanu.

CS Național Sebiş: Poiană – Poştoarcă, Basic, Dumitrache, Siminic, Pintea, Ruţă, Săulescu, Petculescu, Tatulea, Mărgărit.

Au mai jucat: Dagău, Deliman, Pîslaru, Moise, Vereş, Rugină şi Susan.

*

Un alt meci amical s-a disputat ieri la Făget, între echipa divizionară D din localitate, CSO, şi ocupanta podiumului în seria vestică din Liga 3, CSM Lugoj, partida încheindu-se cu scorul de 2-6 (2-4), favorabil grupării din eșalonul superior, prin golurile marcate pentru amfitrioni de Sergiu Ţofei şi Victor Oprea respectiv pentru învingători de Harald Fridrich – de două ori, Cristian Pădurariu, Bogdan Bozian, Gelu Velici şi Szekely Szabolcs.

Următorul meci de verificare pentru echipa pregătită de Cosmin Petruescu este programat sâmbătă de la ora 13 pe terenul sintetic al Bazei II – UPT cu colegii juniori de eșalon de la Centrul Național de Pregătire Timişoara.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt − = 4

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: