Metalurgistul Cugir – CSM Lugoj 3-0 (1-0): desprindere spre final

Reîntâlnire Metalurgistul – CSM Lugoj în seria vestică după 3 sezoane, de astă dată gruparea din Cugir revanșându-se pe teren propriu pentru un triumf cu 0-1 în Alba al celor de pe Timiș în aprilie 2016, moment cheie spre mijlocul returului în care gazdele nu fructificau avantajul terenului propriu deși din fotoliul de lider într-o etapă în care urmăritoarea ASU Politehnica stătea. N-a mai fost același deznodământ, autorii remizei 2-2 în runda inaugurală la Chișineu-Criș plusând cu un succes la scor de forfait: AFC Metalurgistul 1939 Cugir – CSM Lugoj 3-0 (1-0).

Ambele grupări se aliniau astăzi de la ora 18 la start după deplasări la mijlocul săptămânii în Cupa României, CSM Lugoj calificându-se la Ghiroda la lovituri de departajare după 0-0 la capătul a 120 de minute, pe când Metalurgistul a fost eliminată tot într-un duel direct din același județ, 3-2 pentru Industria Galda.

Gazdele de astăzi au deschis însă rapid scorul, deja în minutul 9, prin Andrei Vaştag, care l-a majorat spre final, în minutul 82, Radu Necşulescu punând cireașa pe tort, 3-0 în minutul 91.

Oaspeţii au nimerit în schimb transversala, mai întâi la puțin timp după primirea primului gol, în minutul 11, prin Nicolae Jula, iar apoi imediat după pauză, prin Andrei Sărăcin, în minutul 47. Lugojenii au rămas astfel cu un singur gol marcat și un unic punct din primele două partide de campionat, cu oponente din Alba, 1-1 acasă cu Unirea și înfrângerea de astăzi.

Antrenorul Ilie Rotariu a trimis în teren următorii jucători: Axinte, Săndescu, David, Miculescu, Predescu, Jula, Mărmăneanu, Precupanu, Dobra, Sărăcin şi Bolgea.

Au mai jucat: Maier, Cărăbaş, Socaci, Raţiu.

Rezerve: Ursan, Mihoc, Mărgan.

Eugen Miculescu, antrenor-jucător al vizitatorilor, a exclamat: ”Nu se poate, este un rezultat mincinos! Am avut două bare, prin Jula şi Sărăcin, ca apoi să fim taxaţi de gazde. Am întâlnit o echipă pragmatică, mult mai matură decât noi, care a ştiut ce vrea. Noi am venit după un joc de 120 de minute şi s-a văzut oboseala, dar îi felicit pe câştigători, cu toate că au avut două ocazii şi au marcat trei goluri”.

Rezultatele zilei în C4 și cele 3 jocuri de mâine de la ora 17, plus clasamentul și programul etapei viitoare, a III-a, pe coloana datelor tehnice. Lugojenii primesc vinerea viitoare la ora 17 vizita reșițenilor iar în runda a IV-a vor juca la Avrig.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 − cinci =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: