Michi, bară-gol înaintea pauzei în ”cel mai slab joc” al Unirii, Jimbolia – Dudeștii Vechi remiză

Etapa a XIV-a a Diviziei D Timiș a început vineri după-amiază în vestul județului, cu două meciuri în care gazdele n-au convins.

Prim triumf acasă după 6 etape pentru alb-albaștrii sânmiclăușeni, în fața unei grupări aflate la a treia înfrângere succesivă: CS Unirea Sânnicolau Mare – AS Peciu Nou 1-0 (1-0).

Jocul a început cu o întârziere de circa 18 de minute, întrucât oaspeţii au ajuns cu greu la stadion, întâmpinând dificultăţi în trafic.

Greu a fost însă și pentru gazde până când au reuşit să străpungă apărarea adversă, lucru ce l-au izbutit cu două minute înainte de pauză, prin Emanuel Michi, cu un şut de la 15 metri, mingea ricoșând din bară în plasă: 1-0.

Vizitatorii au efectuat deplasarea cu numai 13 jucători, Radu, Frenţ și Rus fiind reținuți de obligațiile de lucru iar Cosmin Ilea fiind accidentat și Casian Dorobanţu suspendat. Și totuşi, au rezistat până la primirea golului…

În mitanul secund, la oaspeţi a intrat Bărbosu în locul lui Mureşan şi portarul Iuhasz l-a înlocuit pe mijlocaşul Martinov, accidentat. O menţiune în dreptul jucătorului Bogdan Teslariu, aflat în concediu, venit din Germania, pentru a ajuta echipa, văzând-o în clipele grele rezultate în urma accidentărilor şi a suspendărilor ivite.

Atât gazdele cât şi oaspeţii au ratat din situaţii incredibile, după cum au declarat cei doi antrenori.

CS Unirea Sânnicolau Mare: Sitaru – Clej, Miron, Galu, Galea, Oancea, Jivan (min. 80, Blaga), Petrişor, Michi (min. 56, Crişan), Cărpinişan (min. 89, Penzaru), Nagy (min. 70, Stoianov).

Antrenor: Nicolae Căprărescu.

AS Peciu Nou: Popa – Hanceriuc, Ciumacenco, Hoţa, Handrache, Martinov, Dumea, Teslariu, Roşu, Mureşan, Popaluca.

Antrenor: Mihai Dorobanţu.

Nae Căprărescu (antrenor CS Unirea Sânnicolau Mare): ”Este cel mai slab joc pe care l-am putut face de la începutul campionatului, pentru că l-am luat prea uşor, cu toate că puteam să nu jucăm, căci oaspeţii au întârziat. Dar noi am dorit să jucăm şi să respectăm competiţia, cu toate că mulţi nu ar fi procedat aşa. Am ratat din toate poziţiile posibile dar este bine că am câştigat pe teren, nu la masa verde”.

Mihai Dorobanţu (antrenor AS Peciu Nou): ”Felicit gazdele pentru sportivitatea de care au dat dovadă. Au câştigat pe merit! Noi am avut mulţi jucători absenți dar este bine că totul s-a decis pe teren”.

*

AFC Băban Marcel Jimbolia – Pobeda Dudeştii Vechi 2-2 (1-1)

După ce gazdele au deschis scorul în minutul 28 prin Dionisie Hîrdău, tot acesta îl putea majora în două rânduri, în minutele 33 şi 41. Dar în loc de doi sau trei la zero, trupa lui Petre Mirciov a reuşit egalarea în minutul 43, prin Carmin Lungu. În partea a doua a jocului, tot gazdele au rămas la timona jocului dar cei care au înscris au fost tot vizitatorii, în minutul 70, prin golul lui Rafael Mirciov.

Iar zece minute mai târziu jimbolienii au egalat prin Florin Ardelean, care a transformat o lovitură de la 11 metri, echivalând cu a doua remiză consecutivă acasă pentru elevii lui Ilie Rotariu. În schimb o premieră la Pobeda: întâia remiză a stagiunii…

Băban Marcel Jimbolia: Radu – Ciclovan, Sicoe, Ardelean, Neagu, Hîrdău, Denis Baban, Achim, Macovei, Timiş, Niţă.

Antrenor: Ilie Rotariu.

A intrat: Petrovics.

Rezerve: Micu, Palade, Patrici şi Nica.

Dudeştii Vechi: Stoianov – Kalapiş, R. Mirciov, Lungu, Şerban, Tranculov, Roşu, Bojan, Moricz, Râmneanţu, Budur.

Antrenor: Petre Mirciov.

Rezerve: Ciocani, Horoba, Velciov şi Niţă.

Arbitri: Barzuca – Zamfirescu şi Cişmaş. Observatori: Dan Gabriel şi Gabriel Stoicovici.

Ilie Rotariu (antrenor Jimbolia): ”Am controlat jocul, am avut o posesie deloc de neglijat, dar am ratat chiar din poziţii favorabile. Ei, din trei şuturi la poartă, ne-au dat două goluri. Arbitrajul nu îl comentez…”

Petre Mirciov (antrenor Pobeda): ”Rezultatul este echitabil… Am fost egalaţi din 11 metri, acordat foarte uşor. În schimb noi am avut unul foarte clar în ultimul minut, dar în ansamblu sunt mulţumit că nu am pierdut şi am luat un punct. Pregătim cu maximă seriozitate meciul cu Maşloc, de săptămâna viitoare”.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: