Miculescu, peste noapte, din „haos” la Teremia, în oaza juvenilă de la EON

Un tânăr antrenor timişorean, care duminică 4 septembrie va împlini vârsta de 36 de ani, aniversare cu ocazia căreia „puştii” săi de la FC 1869 Electrica Timişoara i-ar putea furniza o plăcută surpriză, de a atinge o nouă finală a unei întreceri de minifotbal, cum era cazul în luna iulie în Slovacia, a călătorit prin noapte, pentru a fi joi dimineaţă alături de cei 13 copii ai grupei de 2001 a clubului alb-albaştrilor de lângă Gara Mică.

„Am ajuns aici, la Târgu Mureş, azi-dimineaţă la 3,30, plecat aseară la 10,30. Aseară am jucat cu Juventus Pişchia la Teremia, în meciul din etapa a treia, cu Banatul Nerău. Şi a fost haos total pe teren… Am îndurat o ruşine încât am vrut să mă las!”, a spus Vali Miculescu, antrenor al divizionarei D Juventus Pişchia, care a cedat cu 6-0 (2-0) în faţa nou-promovatei Banatul, dar abia după ce a fost subţiată numeric.

Miculescu a deplâns maniera de arbitraj a centralului Drăgoi, fiind contrariat de eliminarea jucătorului alb-negrilor, Marius Brânzan, la scorul de 0-0. „Ceea ce s-a întâmplat ulterior, când Alex Vulturar a ajuns să-l lovească pe arbitru, desigur că este un act de indisciplină dar unele lucruri nu cred că se întâmplă chiar din senin”. Vulturar a fost eliminat la scorul de 2-0, ulterior, la 3-0, tocmai antrenorul-jucător Vali Miculescu aruncând prosopul şi lăsându-şi echipa în opt oameni. De acolo şi până la 6-0 n-a mai fost drum lung… Juventus Pişchia , care s-a declarat nedreptăţită de maniera de arbitraj, l-a avut eliminat de pe banca de rezerve şi pe antrenorul secund Meleşcanu.

Dar de la „haosul” unui joc în deplasare în Divizia D Timiş, la Teremia, unde Juventus a cedat şi mai drastic decât în etapa inaugurală, pe CFR (5-1), Miculescu a ajuns peste noapte în oaza de energii pozitive şi speranţe de viitor a fotbalului juvenil, la Târgu Mureş.

Generaţia de mâine poate oferi altceva, pe când actualul fotbal divizionar, la nivelul seniorilor şi indiferent de eşalon, este substanţial influenţat de colcăială nefastă din sportul rege la noi şi de tensiunea latentă din societate, în întregul ei…

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci + 8 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: