Miculescu şi Sofran, în All Stars la Fragaria Cup, categoria U10

Acoladă de distincţii pentru Electrica 1869 Timişoara la cea de-a zecea ediţie, aniversară, a Fragaria Cup, în Slovacia, la Preşov. Grupa de vârstă U10 a clubului de lângă Gara Mică a câştigat competiţia la această categorie, dintre 34 de echipe la start, fiind distinsă cu un trofeu special pentru triumful în al treilea an consecutiv, iar ca individualităţi David Miculescu şi Nicolaie Sofran au fost incluşi în formula All Stars a întrecerii, primul dintre ei, cu o zestre de 23 goluri, fiind desemnat şi jucătorul turneului.

Vali Miculescu, fostul atacant polist şi care ar putea prelua banca tehnică a divizionarei D Juventus Pişchia, pe care a ocupat-o în rol interimar în fazele finale ale competiţiei judeţene din cadrul Cupei României, a convocat un lot de 12 copii, şi anume Robert Popeţi, Răzvan Morariu, Eric Paşcu, autor a două goluri pe parcursul turneului, Nicolaie Sofran, cu 5 reuşite inclusiv golul din finală, Alex Braşoveanu, Victor Bânzar – 5, David Miculescu – 23, Andrei Ciachir, Denis Dreţcanu, Denis Hădărugă, Marco Radin – 3 şi Răzvan Mohorâta.

Electrica a câştigat şase dintre jocurile grupei A şi a cedat cu 1-2 în faţa echipei ceheşti TJ Tatran Sedlcany într-un moment al competiţiei când era deja calificată în faza sferturilor de finală, permiţându-şi să alineze echipa a doua, impunându-se în ierarhie cu 18 puncte şi golaveraj 32-4. Parcursul bun a continuat în fazele eliminatorii, când timişorenii au dispus cu 2-0 de FS Uzhgorod în sferturi şi 5-1 de 1.FK Tatran Presov în semifinale, Nicolaie Sofran semnând apoi unicul gol al finalei cu NK Osijek, din Croaţia, a doua în aceeaşi Grupa A, în cursul căreia bănăţenii o învingeau cu 5-1.

All Stars U10: Jakub Ziga (Tatran) – Ivan Lozic (NK Osijek), Andrei Corliean (CS Atletico Arad) – Samuel Gladis (Tatran), David Miculescu (Electrica), Domagoj Stranput (NK Osijek) – Nicolaie Sofran (Electrica). Iar dintre aceştia, Miculescu a fost ales „najlepsi hrac”, cel mai bun jucător.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Miculescu şi Sofran, în All Stars la Fragaria Cup, categoria U10

  1. Felicitari echipei si antrenorilor !

  2. Emil spune:

    Bravo intregii echiipe si in special antrenorului M.D…:)!Si la mai multe cupe!:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 6 = trei

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: