Migraţia echipelor: Şoimii Lipova – AFC Hermannstadt 2 3-0 (0-0)

A devenit o obişnuinţă ca majoritatea echipelor din primele trei ligi să-şi dispute partidele considerate pe teren propriu în alte localităţi. Nou promovata Şoimii Lipova, altă dată o participantă statornică în liga a treia, n-a scăpat nici ea de această corvoadă. Dar acum oarecum motivat, deoarece stadionul din Lipova este în reconstrucţie.

Prima parte a jocului a fost una anostă, fără faze semnificative de poartă. Oaspeţii, cu o echipă tânără, nu au rezistat mai mult de o oră, treptat au cedat şi au încasat trei goluri în mai puţin de zece minute. În contrast cu exuberanţa oaspeţilor s-a remarcat o maturitate în jocul Lipovei care a avut în Vasinc, căpitanul echipei, un marcator veritabil. În cele 30 de minute jucate de Piţ s-a resimţit o ordonare în jocul gazdelor. De cealaltă parte s-a detaşat apărătorul Bratu.

*

Flavius Sabău: „Mă bucur că jucătorii mei au avut răbdare în construirea fazelor de atac, ceea ce a dus la o victorie concludentă.”

Bogdan Piko: „După o oră de joc, echipa a cedat şi am primit trei goluri pe greşeli individuale.”

+

Pâncota, 9 Septembrie 2017; teren acceptabil; spectatori: 150.

Au marcat: Kocsis (min. 71) cu un şut de la 20 m; Vasinc (min. 77) cu capul din careul mic la o centrare a lui Piţ; Vasinc (min. 80) cu capul la o centrare a lui Mandache.

CS Şoimii Lipova: Iliescu – Kocsis, Bercu, Bier, Mandache – Lăcustă (min. 60 Deta), Jichici, Copil (min. 85 Vasiu), Filimon (min. 82 Vasiu) – Trabalka (min. 60 Piţ), Vasinc (cpt.)

Antrenor: Flavius Sabău.

Pe bancă: Bujor, Lupşe, Tomuţ.

AFC Hermannstadt 2: Giorcovean (cpt.) – Chifu, Străulea (min. 88 Iovan), Bratu, Preda (min. 86 Bordean) – Pop (min 82 Găman), Cătinean, Roşianu, Giura (min. 46 Drăguşin) – Tarcea, Mocuţa.

Antrenor: Bogdan Piko.

Pe bancă: Iacob, Lungu, Bruslea.

Cartonaşe galbene: Jichici, Filimon, Străulea.

Arbitri: Daniel Vârzan (Timişoara) – Radu Pascu, Gabriela Toderaş (Satu Mare). Observatori: Romeo Malacu (Timişoara), Cornel Pantea (Oradea).

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 − doi =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: