Mijlocașul central spaniol Jose Casado, la ASU Politehnica

ASU Politehnica Timişoara a ajuns la un acord cu José Casado. Mijlocaşul spaniol a semnat un contract valabil pe un sezon, din postura de jucător liber de contract.

José David Casado García s-a născut pe 14 ianuarie 1988, la Almeria, în Spania. Mijlocaşul central spaniol nu e la prima experienţă în fotbalul românesc. El a mai îmbrăcat tricoul celor de la FC Botoşani (2016), în primul eşalon. Casado a fost jucătorul Barcelonei şi al Sevillei la nivel de juniori şi a evoluat la mai multe cluburi din ţara natală.

A avut de asemenea experienţe în Ungaria, la Kazincbarcikai, Slovacia; la Gabčíkovo, Michalovce şi Spartak Trnava (pentru care a jucat şi în Europa League); Cehia, la Pribram şi Zlate Moravce; dar şi în Germania, la FC Espanol Karlsruhe. Ultima sa echipă a fost Penya Deportiva, grupare din Seguna B (L3 Spania).

„Sunt încântat că am ajuns aici, la Politehnica Timişoara, un club istoric al României. Sperăm să ne îndeplinim obiectivul în acest sezon. Trebuie să luptăm pentru a ne câştiga meciurile şi pentru a obţine promovarea în prima ligă!” a declarat Jose Casado.

ASU Politehnica va juca sâmbătă de la ora 11 la Miercurea Ciuc, cu Csikszereda, în etapa a VI-a din Liga 2. Ultimele rezultate, programul rundei viitoare și clasamentul, pe coloana dreaptă a secțiunii Fotbal.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2, Poli Timişoara și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci + 6 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: