Millenium, al 3-lea triumf la rând la Giarmata, primul în acest sezon la peste un gol diferență: 4-1 cu codașa

CS Millenium Giarmata n-a scăpat ocazia în această după-amiază de a-și trece în cont un succes ceva mai confortabil decât precedentele 3 la câte un gol diferență, preluând de două ori conducerea în prima jumătate de oră și apoi înscriind aproape la fel de rapid și în primele minute după pauză, oportunități fructificate în dauna celui mai modest oponent din seria vestică a Ligii 3, nou-promovata CS Ocna Mureș, cu un singur punct și doar 4 goluri marcate în precedentele 8 runde.

Ocupanta locului 11 înaintea acestei etape de la startul jumătății secunde a turului în Seria a IV-a, însă și cu numai două puncte mai puțin decât a șasea clasată, și-a fructificat statutul de favorită și avantajul terenului propriu, deschizând rapid scorul și bătătorindu-și astfel calea spre cel de-al treilea succes consecutiv pe arena ”Nicu Moraru”, în crescendo, după 2-1 și 3-2: CS Millenium Giarmata – CS Ocna Mureș 4-1 (2-1).

George Beloescu a punctat pentru timișeni încă din minutul 3 iar după ce Marcel Domșa a egalat în minutul 21 în contul ardelenilor nou-promovați din județul Alba, a preluat din nou conducerea și în minutul 30, 2-1 scor la pauză.

Elevii lui Răzvan Leucă au marcat și în primele minute ale reprizei a II-a, de astă dată printr-un fundaș, Raul Cochințu, care a dublat avantajul în minutul 52, cireașa pe tort fiind așezată de Sinisa Sporin în prelungiri: 4-1 în minutul 90+3.

CS Millenium s-a impus de justețe în fața unui oponent mai slab valoric, la finele unui meci și cu goluri anulate, în dreptul aceluiași Cochințu în minutul 35, respectiv în cazul vizitatorilor în minutul 65, ambele pe motiv de ofsaid.

Michel Rosenblum, mijlocaș al tinerei garnituri din Giarmata, a semnalat după cea de-a patra victorie în noul campionat, cu tot cu succesul cu 0-1 de la Deva în runda a doua, că ”după amicalul de marți, reușit în fața celor de la CNP, câștigat cu 6-2, azi am făcut un meci foarte bun, iar personal am dat două pase de gol. Toată echipa a jucat foarte bine, am muncit pentru acest rezultat. N-a fost ușor dar importante sunt cele 3 puncte pe care le-am câștigat!” Cu atât mai necesare cu cât CS Millenium va da în continuare piept primelor două clasate, la Pâncota celor de la CS Șoimii Lipova iar apoi acasă cu ACS Dumbrăvița.

*

CS Millenium Giarmata: Narița – Sporin, Buzdugan (89, Gavruță), Cochințu, Covăsală, Ferțu (80, Popan), Călin, Gavrilă, Rosenblum (88, Damian), Beloescu, Ochea (85, Ciubotariu).

Rezerve: Trifon – Olteanu, Gînju.

CS Ocna Mureș: Ivinis – Gorba, Hibișan, Drăgan, Șimandi, Gherman, Kiss, Man, Domșa, Guț, Cimpoieșu.

Rezerve la start: Tibac, Șandor, Cristea și Barșoi.

Antrenor: Ioan Ilie.

Arbitri: Călin Lazăr – Vasile Duțu, Daniel Nagy – toți din Sibiu. Observatori: Vasile Balaj (Drobeta Turnu Severin) și Adrian Copăcean (Caraș-Severin).

Rezultatele zilei în C4, clasamentul actualizat și programul rundelor a 9-a și a 10-a, pe coloana datelor tehnice.

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 4 = patru

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: