Millenium Giarmata), 4-0 cu CSM Lugoj și salt de 3 locuri. Leucă: ”Erau vitale toate cele 3 puncte”

CS Millenium Giarmata a urcat 3 locuri dintr-un salt chiar la finalul turului în seria vestică din Liga 3, grație primului succes după 5 etape în care se alegea cu un singur punct, 4-0 (1-0) astăzi de la ora 14 pe teren propriu cu vecina ierarhică de pe penultima poziție înaintea rundei cădere de cortină peste sezonul de toamnă. CSM Lugoj a rămas însă astfel cu 4 trepte mai jos dar și 11 puncte mai puțin decât roșu-albii lui Leucă, reveniți după patru runde pe locul 11, de hibernare.

După un început mai avântat al vizitatorilor de pe Timiș, CS Millenium a preluat frâiele întâlnirii odată cu golul lui Popan din minutul 29, completat la reluare încă din minutul 50, după care avantajul a fost din nou dublat.

Astfel, elevii lui Răzvan Leucă au încheiat turul cu cel mai categoric succes al lor, strângând 7 puncte din meciurile acasă cu celelalte 3 terț divizionare timișene, pe rând 3-2 cu CSC Ghiroda și Giarmata Vii, 1-1 cu ACS Dumbrăvița și 4-0 astăzi cu lugojenii, un total așadar de 8 goluri marcate și 3 primite. Și alb-verzii din Dumbrăvița au adunat tot 7 puncte din duelurile directe pe plan județean, înscriind de 7 ori și scoțând de 4 ori balonul din propria poartă.

Ca locuri ocupate în clasament pe rând pe parcursul etapelor turului, CS Millenium Giarmata a revenit pe o poziție pe care se situa la fel de frecvent precum cea imediat următoare: 15, 10, 12, 14, 11, 12, 8, 11, 8, 10, 11, 12, 12, 14, 11.

Răzvan Leucă a spus la final că ”este foarte important că am câștigat toate cele 3 puncte, era important să încheiem turul într-o notă pozitivă, prin a obține victoria în ultimul meci acasă. Cele 3 puncte erau vitale astăzi pentru noi și le-am obținut la scor. Oaspeții din Lugoj au mici probleme și am valorificat avantajul terenului propriu”.

”Voiam să încheiem cu bine, în special după ce ultimele două meciuri le-am pierdut pe final, prin goluri primite în minutele 86 și 88, însă așa se poate întâmpla când ai un lot într-atât de tânăr, fără mare experiență competițională”, a adăugat Leucă.

CS Millenium Giarmata este a doua clasată la încheierea turului între cele 4 grupări timișene din C4, devansând-o la potou pe CSC Ghiroda și Giarmata Vii, care a pierdut acasă cu 1-3 în fața liderului CS Șoimii Lipova. Rezultatele complete ale etapei a XV-a și clasamentul turului, pe coloana datelor tehnice.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 2 = cinci

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: