Millenium Giarmata nu iartă codașa și repetă al doilea cel mai clar succes al sezonului

Antepenultima clasată n-a ezitat și a profitat de vizita codașei fără succes CS Nuova Mama Mia, tranșând cu un scor de forfait duelul din ultima cincime a ierarhiei Seriei a IV-a, programat în antepenultima etapă din Liga 3, revanșă pentru CS Millenium Giarmata după ce în tur devenea prima grupare contra căreia ”lanterna roșie” pe minus să smulgă un prim punct, la Jimbolia. Astăzi de la ora 18 timișenii au semnat al patrulea lor triumf din retur dar și al doilea cel mai clar din actuala stagiune, egalând un identic 3-0 din 3 aprilie cu penultima clasată din Bălești, depășit ca avantaj doar de notabilul 3-7 din martie de la Cermei: CS Millenium Giarmata – Nuova Mama Mia Becicherecu Mic 3-0 (1-0).

Fără şapte componenți dintre care nu mai puțin de cinci suspendaţi, și anume Miklos, Domşa, Codrea, Călin și Beloescu, alți doi fiind accidentaţi, Ştefănescu respectiv Berecki, formația antrenată de Răzvan Leucă a trecut pe raport numai trei jucători de rezervă, apelând chiar și la unul din efectivul echipei a doua, asta pentru prima dată, Fabian Moga, plus Vîţ, care se aliniază când poate.

Jocul a fost la discreţia gazdelor, care au ratat foarte mult, dar au reuşit totuși deschiderea scorului în minutul 40, prin Mircea Stupu, cu un şut de la circa 25 de metri, deviat de fundaşul Passi în propria poartă, derutându-l pe Daniel Radu: 1-0.

La reluare, amfitrionii nu s-au împăcat cu minimul avantaj însă oaspeţii au fost aproape de egalare prin Ionuţ Paşcu, care a ratat singur cu portarul Nariţa. Localnicii au ratat la rândul lor iar trupa lui Marcel Baban şi-a arătat din nou colţii în minutul 63, când şutul aceluiași Paşcu a fost deviat de portarul Nariţa iar mingea a căzut pe transversală.

În sfârşit, Leucă a răsuflat uşurat în minutul 75, la şutul lui Rosenblum dintr-un unghi dificil, mingea strecurându-se în poartă: 2-0. La care gazdele au ratat o lovitură de la 11 metri prin Cherecheş, portarul Radu parând execuția, dar și Mama Mia a rămas în 10 jucători, cu zece minute înainte de final, eliminat fiind Njopagang Passi, pentru faulturi repetate, la cel de-al doilea cartonaş galben.

A venit şi golul trei, reuşit de Ghighilicea, care l-a exasperat pe antrenorul Răzvan Leucă cu ratările sale şi nu numai… Și urmează ultima ieșire, vinerea viitoare la juniorii ”Centrului” timișorean, după care primirea lugojenilor.

*

CS Millenium – CS Nuova Mama Mia 3-0 (1-0)

CS Millenium: Nariţa – Sporin, Buzdugan, Cherecheş, Ferţu, Rosenblum, (min. 88, Moga), Ghighilicea, Stoica (min. 46, Pricop), Rus, Grunţă (min. 90, Vîţ).

Antrenor Răzvan Leucă.

Pe bancă: – .

CS Nuova Mama Mia Becicherecu Mic: Radu – Njopgang Passi, Catrici, Petrovici, Chivăran (min. 46, Gheorgheoiu), Ciobanu (min. 46, Colţiş), Paşcu, Miculete, Nkomi Tchana, Melingui Ndongo (min. 82, Braşoveanu), Takenori Kawagec.

Antrenor: Alin Negrea.

Pe bancă: Costoaie, Gheorgheoiu, Bursuc şi Micu.

Au arbitrat: Vasile Rodină (Cluj) – Adrian Epure şi Alina Voaideş (ambii din Sibiu). Observator de arbitri Mihai Jivan (Arad), iar delegat de joc Florian Mierea (Timişoara).

Răzvan Leucă (Millenium): ”Un joc la discreţia noastră, chiar dominat de la un capăt la altul. Am reuşit din nou să ratăm o sumedenie de ocazii, inclusiv un 11 metri. Aşteptăm ultimele două jocuri din acest campionat, ne bucurăm că le avem în judeţ”.

Alin Negrea (Mama Mia): ”Am primit primul gol contrar cursul jocului, am avut şanse să egalăm dar am ratat o ocazie mare prin Paşcu, iar după eliminare am căzut total. Dar per ansamblu victoria gazdelor este meritată”. Mama Mia va încheia campionatul în deplasare la ”satelitul” Craiovei, dar până atunci, primirea Șoimilor Lipova.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua − = 7

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: