Millenium Giarmata, record al clubului: 5 victorii succesive la zero, 6 jocuri la rând fără gol primit

N-a fost tocmai floare la ureche dar alb-albaştrii Milleniumului Giarmata au avut sâmbătă după-amiază ocazia de a atinge un nou record al clubului, dat fiind şi că evoluau în fieful codaşilor Seriei a IV-a, din judeţul vecin, şi n-au ratat într-adevăr acest prilej.

“Dubla” mijlocaşului central Mihuţa, de fiecare parte a pauzei, a trecut în contul grupării din Giarmata al cincilea triumf la rând în C4, de fiecare dată fără gol primit, dar şi al şaselea meci consecutiv de campionat încheiat fără a scoate balonul din propria poartă, ceea ce înseamnă aproape 10 ore de fotbal ermetic: CS Ineu – Millenium 0-2 (0-1): Mihuţa (37 şi 79). Precedenta bună succesiune a celor din Giarmata, tot cu Călin Cojocaru la timonă, ajutat de Ilie Stoican, se stingea la acest al şaselea hop, după 5 victorii.

Călin Cojocaru

 

Marcator a două goluri şi în prima etapă, când CS Millenium dispunea cu 3-0 acasă de Pandurii II, Mihuţa a modificat tabela la Ineu după mijlocul primei reprize, cu un şut de la 20 de metri, pe fondul superiorităţii numerice a timişenilor, după ce arădenii rămâneau în 10 oameni, cartonaş roşu pentru un fault cu talpa asupra genunchiului lui Diarra, la circa 30 de metri de poarta amfitrionilor.

Şi aşa văduviţi de bune rezultate, cei de la CS Ineu având doar 3 goluri înscrise în 7 apariţii, dar şi cea mai slabă apărare a seriei, arădenii n-au mai putut reveni, şi conduşi fiind, şi cu un om în minus.

Căpitanul Dancia, pentru a doua etapă la rând cu mai tânărul Roberto Artimon ca partener în centrul defensivei, a ordonat bine apărarea, Marian Fuchs a conlucrat exact cu Mihuţa în mijlocul liniei mediane, iar golul doi a căzut inevitabil, după mijlocul părţii secunde, când centrarea lui Boldea, abia intrat în teren, i-a prilejuit un vole de la 16 metri marcatorului Mihuţa, care a lăsat balonul să cadă şi l-a catapultat spre vinclu: 0-2.

Pe o suprafaţă de joc îmbibată de ploile ultimelor zile, greoaie, CS Millenium şi-a conservat apoi “dubla”, impunându-se unde mai învingeau în acest campionat şi Vulturii, CS FC Hunedoara şi Naţional Sebiş, pe când gazdele rămân cu acel solitar 1-0 cu craiovenii, în etapa a V-a.

Urcată săptămâna trecută a doua în ierarhie după runda precedentă, cum se mai regăsea doar în urma primei etape, CS Millenium şi-a îmbunătăţit şi mai mult activul în deplasare, 5 3 1 1 4-2, înfrângerea survenind tot la nord, în Aradul vecin, dar la fruntaşa din Sebiş.

*

CS Millenium Giarmata: Păduraru – Firan, Artimon, Dancia – cpt., Diarra – Sorescu, Fuchs, Mihuţa (82, Corlăţean), Beloescu (85, Leonte) – Fara (80, Gideon) – Anagor (60, Boldea).

Pe bancă: Luca – Soare, Oneţ.

Gândurile alb-albaştrilor se întorc acum la propriul teren, unde va veni vinerea viitoare CS Nuova Mamma Mia, în etapa a X-a, de la ora 15, într-un derby timişean al fruntaşelor, după care CS Millenium se deplasează la Hunedoara.

Leucă va reveni şi el săptămâna viitoare, nu însă şi Gârba, accidentat.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ noua = 17

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: