Millenium Giarmata, și al patrulea succes consecutiv la zero în deplasare!

Alb-albaștrii de la CS Millenium Giarmata au revenit sâmbătă de la ora 14 pe căi victorioase, dând uitării rara sincopă de runda trecută, 1-2 acasă cu Mamma Mia, care le stopa o serie de 6 jocuri fără gol primit, dintre care 5 de succes, și impunându-se din nou la zero, la Hunedoara.

Elevii lui Călin Cojocaru și Ilie Stoican au repurtat astfel și al patrulea triumf succesiv la zero pe alte terenuri, ajungând la a cincea apariție în deplasare fără gol primit: CS FC Hunedoara – CS Millenium Giarmata 0-2 (0-1).

Timișenii au punctat în a doua parte a fiecărei reprize, depășind o grupare hunedoreană fără veleități, încropită din tineri sportivi localnici, care nu s-au descurcat în general în jocurile de pe teren propriu, câștigând o singură dată din 6 apariții acasă, 1-0 cu Vulturii Lugoj.

În contrast, CS Millenium n-a mai încasat măcar un gol pe alte terenuri de peste două luni, din 6 septembrie, când ceda cu 2-0 la Sebiș, în fața Naționalului, timișenii din Giarmata rotunjindu-și astfel un foarte bun bilanț în deplasare: 6 4 1 1 6-2 13 puncte.

Fara a deschis scorul pentru oaspeți dintr-o lovitură de la 11 metri transformată în minutul 37, în urma unei pătrunderi a lui Sorescu la care oponentul său comitea henț în suprafața de pedeapsă, iar rezerva Anagor a dublat avantajul spre finele reprizei secunde, nu la mult timp după ce era introdus în teren, cu o lovitură de cap în urma centrării expediate de pe dreapta de Boltașu, sosit în cursul acestei toamne de la cărășana Muncitorul și aflat la debutul său în alb-albastru. Acesta a fost al doilea gol al lui Anagor pentru CS Millenium în C4.

Pe lângă Boltașu, a revenit astăzi pe final și Leucă, vizitatorii fiind în schimb lipsiți de aportul lui Firan și Artimon, ambii suspendați, respectiv Gârba, în continuare accidentat.

Hunedorenii, care n-au înscris în mai multe jocuri disputate acasă, 0-2 cu cei din Sebiș, 0-0 cu craiovenii dar și cu cei din Turceni, remizând 1-1 cu Mamma Mia, au ochit bara la scorul de 0-1, în partea a doua, însă n-au putut răsturna balanța unei dispute controlată și dominată de gruparea din Giarmata.

CS Millenium: Păduraru – Boltașu, Oneț, Dancia – cpt., Diarra – Sorescu (78, Leonte), Fuchs, Mihuța, Boldea (55, Anagor) – Fara, Beloescu (75, Leucă).

Pe bancă: Luca – Gideon, Soare.

Meciul din antepenultima rundă a turului s-a disputat pe un foarte bun gazon al arenei ”Michael Klein”, timpul fiind foarte bun pentru fotbal.

Sancționat cu cartonaș galben, Marian Fuchs va fi suspendat pentru viitoarea apariție a Milleniumului, programată peste două săptămâni, în ultima etapă a turului, la Ișalnița, lângă Craiova, contra gazdei ACS Viitorul Municipal.

Cu această a șaptea victorie stagională din 11 apariții, CS Millenium rămâne la două puncte în plasa fruntașelor CS Național și CS Nuova Mamma Mia, care au disputat câte un meci mai puțin, zece.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ unu = 3

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: